Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Кијану Ривс је најбољи холивудски глумац: Живот су му обележиле трагедије, а због овога се разликује од других колега!

Кијану Ривс живи веома мирним и скромним животом

1602952726_kijanu.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Тхе Лате Схоw wитх Степхен Цолберт
Oglas

Кијану Ривс, један је од најбољих и најтраженијих глумаца у Холивуду. Иако је увек расположен и спреман за посао, живот га нимало није мазио.

Прочитајте још: Популарну манекенку напали због начина на који држи бебу: Да ли је ово немарно понашање Емили Ратајковски? (ФОТО)

Глумом се бави више од 30 година, а остаио се скоро у свим жанровима. Вероватно данашњој популацији је најпознатији по улогама у филму "Матрикс" и "Џон Вик", а популарност је стекао глумећи у филму "Брзина". Познат је по својој скромности и хуманитарном раду. Ипак, његов живот обележиле су бројне трагедије због којих је постао јачи. 

Трагедија која му је обележила живот

2000. године, његова тадашња девојка Џенифер Сајм,  превремено је родила девојчицу Аву Арчер Сајм-Ривс која је умрла приликом порода. Трагедија их је веома погодила, па су због тога одлучили да се растану. Само годину дана касније, Џенифер је доживеле саобраћану несрећу и погинула на лицу места.  Кијану Ривс, који је у то време требао да снима филм „Матрикс“ одлучио је да направи паузу, да би могао да се избори са несрећом која га је задесила. Након тога више се није женио.

Основао је хуманитарну организацију за помоћ оболелима од рака, с тим да није желео да се његово име помиње у званичним документима, нити да се поводом тога експонира у јавности.

Прочитајте још: ШИРЛИ ТЕМПЛ - Славу је стекла са 3 године, а до десете је зарадила свој први МИЛИОН!

Познат је по својој скромности, те често истиче да је новац последња ствар о којој мисли. И даље се вози градским превозом и нема намеру да купује аутомобил. Не воли да прича о свом приватном животу, а друштвене мреже не користи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas