Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Један од највећих хитова Томе Здравковића био је намењена овом певачу (ВИДЕО)

Познати певач и рокер Милић Вукашиновић, испричао је како је чувена песма "Сећас ли се, Сања", завршила у рукама легендарног певача Томе Здравковића.

1618214308_toma.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / Тома Здравковиц
Oglas

Наиме, Милић Вукашиновић се присетио периода када је написао песму која је одмах постала хит што је и данас.

Прочитајте још: Учесница Великог брата преминула у 39. години

- Песму "Сећаш ли се, Сања" ја сам написао за босанског певача Семира Церића Кокету. Он је имао одличан глас, песма је моментално постала огроман хит на локалном нивоу, али он није имао жељу да постане звезда у целој Југославији.

- Једном приликом око пола два ја се запио и кренуо кући, кад ме зове газда једног кафића где је Тома Здравковић певао. Каже ми он да дођем тамо, ту је Тома, али неће да пева, само тражи да му пуштамо Кокетову "Сању". Ја сам једва отишао тамо, био сам мамуран - рекао је он, те додао:

- Тома је још био у неким завојима, тек је изашао из болнице, имао је операцију неку. Он поручио вино, пије, а песма само иде са разгласа. Каже ми он да је то најлепша народна песма коју је чуо у животу, да он то мора да пева. Ја му кажем: "Томо драги, сними и певај, ко ти брани, само немој да пијеш." И боља је "Дотакао сам дно живота", кажем му ја, али се он није сложио. И немој да мењаш аранжман, он је какав је Бог хтео да буде. И шта ћу, ја почех онда са њим да пијем. Тако је Тома прославио песму коју сам написао за другог певача - открио је Вукашиновић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas