· · Коментари: 0
ПРОЛЕЋЕ

Једини материјал који НИКАДА неће изаћи из моде, а мантил скројен од њега је величанствен (ФОТО)

Мантили су симбол пролећа, јер су увек спремнид а заштите од кише и ветра.

1615192454_GlavnaDepozit.png
Фото: Депозитфото

Ако бисмо морали да одаберемо само један материјал који никада не излази, нити ће изаћи из моде, то би сасвим сигурно била кожа. Не зна се ком комаду одеће или обуће она боље "стоји", а у данима пред нама најчешће ће се налазити на мантилима.

Прочитајте још: Многи мушкарци користе КОРЕКТОР за лице, а многе и познајете!

Фото: ЕПА

Нема бољег временског периода за њих, од преласка из касне зиме у рано пролеће, када ћете се, само избором одеће која ће се наћи испод, мање или више утопљавати.

Јер кожни мантили, сами по себи, не греју довољно, чак и када имају поставу.

Прелазна годишња доба су време мантила.

За број већа мода није заобишла ни овај одевни предмет, па ће дамама сасвим добро пристајати модели који би били таман и њиховим изабраницима.

Разлику у кроју највише наглашавају рукави, који су у највећем броју случајева ужи и допиру до пола надланице, као и рамена, која могу боти наглашено заобљена и спуштена.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Мода на послу: Заборавите униформисаност имамо ТРИ идеје за вас

Високи ревери и крагне красе готово све моделе, док струк може бити изразито наглашен, али и потпуно неприметан када је реч о мантилима равног кроја. Углавном су дужи, до испод колена, а ако су краћи онда покривају тек пола бутине.

Високи ревери су обавезни, дужина је до колена, а боје: браон, камел, петролејплава, љубичаста, бордо, тегет...

Можете их носити ноншалантно огрнуте, раскопчане или потпуно закопчане, што најбоље изгледа на струкираним моделима. Што се тиче боја, најдоминантнија је браон, такозвана камел, а уз њу су у тренду и петролејплава, маслинастозелена, те тамне нијансе попут љубичасте, бордо и тегет.

Прочитаје још: На пистама је врело, али на улицама СТОКХОЛМА се ДИКТИРАЈУ ТРЕНДОВИ! Ево шта је у моди на северу Европе (ФОТО)

Мада на први поглед може деловати грубо, веома оригинално изгледа када обучете кожни мантил преко одеће од истог материјала, било да је реч само о сакоу или целом комплету. У том случају, женственост можете нагласити ташном која, такође, може бити од коже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.