· · Коментари: 0
стилизовање косе

Једна је од најпопуларнијих ФРИЗУРА ове године - Ово треба да знате о њој

Ове године шишке су веома популарне, али њихово скраћивање је промена о којој треба добро размислити.

1603455368_Depositphotos_5099509_s-2019.jpg
Фото: Депосит

С обзиром на то да им је потребно око годину дана да порасту, исхитрена одлука може вас нервирати месецима касније. Пре него што одете у фризерски салон, сазнајте како стилизовати и носити шишке.

Како одабрати најбољи облик?

На интернету пронађите фотографије шишки које вам се допадају и покажите их свом фризеру. Тако неће имати недоумице када је у питању њихова дужина и облик.

Прочитајте још: ДАМЕ ОПРЕЗ: Ово су најопасније НЕПРИЈАТНОСТИ које прузрокују ВИСОКЕ ПОТПЕТИЦЕ!

Најбоље је да шишке прилагодите облику лица, а ако нисте сигурни шта је то што би вам пристајало, посаветујте се са фризером. Други начин је да пронађете неку познату личност чији је облик лица сличан вашем. Пронађите фотографије на којима носи шишке и видећете да ли вам се таква фризура допада.

Фото: Депосит

Колико их често треба скраћивати?

Зависи од стила. Ако су густе и тешке, скраћујте их на три до шест недеља. Ако су истањене, то можете радити једном у два или три месеца.

Како одредити дужину?

Ако имате коврџаву косу, шишкама ће требати знатно више времена да порасту. Увијена коса изгледа много краће, па то имајте у виду пре него што узмете маказе.

Како носити шишке

Да ли је за негу шишки потребна нека посебна козметика?
Шишке непрекидно додирују лице и упијају уље и зној са чела. Због тога се масте брже од остатка косе. Да их не бисте прали сваког дана, користите суви шампон.

Прочитајте још: ВОДИЧ за ЧИШЋЕЊЕ ЧЕТКИЦА и СУНЂЕРА за шминкање: Одвојите време како не бисте направили проблем

Како их стилизовати?

Шишке немојте фенирати и пеглати свакодневно јер ћете тако уништити структуру длаке. Агресивна средства користите само за посебне прилике, а иначе је довољан обичан фен. Попрскајте шишке водом, очешљајте их у смеру у којем желите да буду и усмерите фен како бисте их лакше обликовали.

За природнији изглед, само их рашчешљате и пустите да се просуше на ваздуху.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.