Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
мистерија

Једна потпуно необична прича: Јован из Неготина тврди да су га отели ВАНЗЕМАЉЦИ, а доказ се крије у малом нокту (ФОТО)

Јован Јоца Спасић (66) из Неготина, уверава нас да му се баш то десило.

1614167068_naslovna.PNG
Фото: Војслав Данилов
Oglas

Имао је, каже, среће да буде плен Марсоваца који су га пре неколико година киднаповали и убрзо вратили кући. Од тада је њихов амбасадор на планети Земљи.

Прочитајте још: Имунизација у доба кнеза Милоша: Вакцинисали су с руке на руку, а онда купили "мају"

- Био је то дан као и сваки други. Кренуо сам на посао и одједном осетио снажну вртоглавицу. Имао сам осећај да ме је неко ухватио и повукао за главу, па сам се окренуо иза себе. Следеће чега се сећам су необични ликови у оделима металик-сиве боје. На глави су, као велике, страшне рогове, имали антене. Претрнуо сам од страха. На непознатом језику, који сам савршено разумео, објаснили су ми да сам сада на Марсу. Умирили су ме обећањем да ми се ништа лоше неће десити ако будем сарађивао.

Фото: Војислав Данилов

Кућа
Откако је крочио на другу планету, његово двориште у породичној кући изгледа сасвим другачије од устаљених неготинских авлија. Да би комуникација са Марсовцима била успешнија, Јован је распростро широк и дугачак "тепих" од гомиле пластичних флаша плаво-зелене боје. То је, преводи нам, магнетно поље. На њему стоји током важних састанака, како веза са бићима са друге планете не би пуцала када се умешају реметилачки таласи са стране.- Сви мисле да је то обична пластика, али није. Марсовци су ме научили како да од ње направим окружење у којем могу да обављам посао без проблема - каже Јован.Гаража је, ипак, главна канцеларија Његове екселенције амбасадора из Неготина. У њој се налази и макета Марса из које нам пушта воду, тврдећи да ју је управо он тамо пронашао, док
- Био сам тамо једно време, успешно завршио обуку, после које су ме примили у њихове редове и вратили назад на Земљу - прича Јован.

Док разговара, Јоца показује свој мали прст кроз чији нокат је провучена метална алкица. То је, каже, чип који су му Марсовци уградили како би у сваком тренутку могли да га прате. Преко њега, као и уз помоћ металног прстена, са њима је у сталној вези. Јер овај Неготинац је сада у мисији повезивања Марса и Земље. Тврди да се допао "онима тамо", па су га од обичног шпијуна унапредили у амбасадора. Са надређенима има телефонске брифинге бар једном недељно.

Прочитајте још: У Аркаиму се Бог спустио на земљу и то је прави центар СЛОВЕНА који је СССР планирао да УНИШТИ

- Обично комуницирамо четвртком, а када је нешто врло важно на тапету, чујемо се и другим данима преко овог - каже Јован, вадећи из фиоке металну "скаламерију" која личи на кутлачу са накалемљеним челичним додацима, а он је назива „бућитрућифон“.

Да би нас уверио да брифинзи са ванземаљцима заиста постоје, моли за апсолутну тишину. Умирује дах. Прислања руку на десно ухо, као да покушава да ослушне звуке из даљине. Дуго и течно разговара, као на матерњем. То је, објашњава нам, језик Марсоваца. А превод за нас је кратак и јасан - ускоро ће поново слетети на Земљу и усисаће неког новог становника наше планете.

Фото: Војислав Данилов

- Нема разлога за бригу, јер му се ништа неће десити. Марсовци су добри и благи. Никоме не раде ништа лоше. Само усисају  живо биће, обуче га да буде мисионар њихове културе живљења и онда га врате на Земљу. Ма, они су бољи од нас. Презиру агресију, не воле галаму, комуницирају тишином. Не млатарају рукама као ми када се правимо важни. Било ме је срамота када сам схватио да се у односу на њих понашам као прави дивљак. Једном сам им потпуно оштетио летелицу. Возио сам 130 светлосних година на сат, а дозвољено је десет пута мање. Испао сам права незналица и марспандур је то регистровао. Опростили су ми јер ми се први пут десило - каже Неготинац.

Два јаја, тест за брачну срећу
Јован је већ неколико година и саветник младих који желе да имају децу, а не полази им за руком.- Свима кажем да морају да узму јаја, два комада, и да их споје на равној површини. Уколико се одмах раставе, значи да од тог брака нема ништа и да је боље што немају децу. Ако јаја бар на трен остану једно уз друго, онда знам да ће све бити у реду и да ће се млади остварити као родитељи, само морају да буду стрпљиви. Погледам у куглу која ми тачно каже како ће им живот изгледати - каже саговорник, тврдећи да уме да тумачи и снове, па на основу тога прориче људима будућност.
На питање да ли их се плашио, Јован као из топа одговара: "Не!"

Додаје да су се они уплашили њега, јер је пре боравка на Марсу био бучан и оштар. Сада је много питомији и сталоженији.

Марсовци нису ни слутили да таква течност постоји. Ту му долазе људи да се распитају како могу да оду на Марс.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Пошто никада не зна када ће га Марсовци одвести на састанак уживо или на ново усавршавање,  Јован је на врата своје канцеларије ставио папир са натписом: "Долазак овому дому најавити два дана раније. Јуче нисам био овде, данас нисам ту, сутра ћу бити негде".

Фото: Војислав Данилов

Необични домаћин испраћа нас возећи свој марсовоз, електрични бицикл са малим летећим тањиром позади. На глави му је кацига са антенама, јер би шефови са Марса  у сваком тренутку могли да га позову и покупе. Његова супруга је на то већ навикла. И не љути се јер, каже, зна да њен Јован није обичан смртник.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas