· · Коментари: 0
ПОСАО

Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Да ли можете да претпоставите колико просечан човек током радне каријере попије шољица кафе?

1594124253_kafa.jpg
Фото: Пиксабеј

Наравно, под условом да уопште спада у љубитеље црног напитка. Одговор је 32.396 шољице.

Прочитајте још: Нучници добили ШОКАНТНЕ податке: СРЕЋНИМ ЉУДИМА је мозак другачији!

Тo је показала студија британског здравственог осигурања Benenden Health, која је професионални век приказала у бројкама. Стручњаци су спровели анкету у коју су укључили 2.000 људи, добровољних испитаника који су пристали да говоре о својој радној историји.

Не треба им веровати Фото: Пиксабеј
Занимљивости из канцеларије кажу да се током каријере посвађамо 875 пута!

Истраживање се није бавило само бројем попијених шољица кафе, већ и осталим занимљивостима из канцеларије. На основу тога, испоставило се да се са колегама током каријере посвађамо 875 пута, док се са шефовима за време пуног радног стажа сукобимо 620 пута.

Просечан радник на боловање оде 125 дана.

Статистика каже да просечан радник закасни на посао чак 154 пута, а на боловању проведе 125 дана. Само осам пута може да се похвали повишицом и шест пута јави пријатељима да је променио посао. Занимљиво је да се већина бар једном заљуби у колегу или колегиницу.

Свако се заљуби у колегиницу, бар једном!

Већина испитаника каже да им је у каријери најважнији финансијски напредак, док њих 40 одсто сматра да су због презапослености и претрпаности радним задацима највише испаштале њихове породице, због чега им је данас жао.

Прочитајте још: Научници потврдили: Жене МОРАЈУ да СПАВАЈУ ДУЖЕ од мушкараца! Ево и зашто

Мада се за низ неприхватљивих поступака углавном прозивају жене, по истраживању британских стручњака, изгледа да ни мушкарци нису свеци. Имају низ мањкавости, а ево најупечатљивијих:

  • Мушкарци дневно слажу чак шест пута.
  • Чак годину дана им прође у гледању других жена. Притом, истраживања су показала да мушкарци који варају имају нижи IQ.
  • Иако се сматрају јачом половином, код њих је стопа самоубистава четири пута виша у односу на жене.
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.