· · Коментари: 1
ЛЕПЕ ВЕСТИ

Јелена Бин Драи се огласила поводом четврте трудноће: Пресрећни смо и нестрпљиви!

Један од најбогатијих парова у Арапским Емиратима ће постати бројнији за још једног члана породице, због чега су неизмерно срећни

1611258481_jelena.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ јеленабиндраи

Некадашња мис Југославије Јелена бин Драи и Саид бин Драи су се упознали 2003. године, да би своју љубав крунисали браком 2008. године у Дубајију.

Прочитајте још: ЛУЧЕ ИЗ КАСИДОЛА слави рођендан у ВЕЛИКОМ СТИЛУ! Ево шта је Драгана Мирковић себи пожелела (ФОТО)

Њих двоје су добили троје деце, а сада је пар сазнао да ће постати богатији за још једног члана породице. Наиме, супруга арапског милијардера је у другом стању и чека четврто дете.

– Након три детета, идеју о томе да имају још деце Јелена и Саид су оставили далеко иза себе. Али након прегледа код гинеколога, Јелена је сазнала да чека четврто дете. Пошто се ради о раној трудноћи, по саветима лекара морала је да мирује, што је њој представљало можда и највећи проблем. Како важи за веома енергичну жену која током дана ради по више од осам сати, трудила се да време које је провела мирујући потроши на најбољи могући начин.

Прочитајте још: "Рекао сам му да то није наивна операција" ... Дарко Лазић проговорио о смрти оца и увредама на рачун изгледа

- Константно је читала, а све обавезе које има око великог породичног бизниса трудила се да води преко виртуелних састанака. Додатно отежавајућу околност представљала јој је пандемија која влада у целом свету, те није могла да се креће у мери којој је желела. Неке планове је због трудноће решила да стави на чекање, али зато је одлучна да током читавих девет месеци вредно ради. Чим су јој доктори саопштили да је прошао ризичан период, некадашња манекенка је почела да заказује састанке са својим тимом и води рачуна о свему што се налази у њеном опису посла – објашњава извор близак овом пару.

Поводом овога огласила се и Јелена Бин Драи, која је потврдила да је у благословеном стању, као и то да су она и њена породица пресрећни што ће на свет доћи још једна беба.

– Нисмо очекивали. Искрено били смо изненађени, али свакако је то било веома пријатно изненађење за нас и наше породице – изјавила је Јелена и додала:

Прочитајте још: Предиван гест славног глумца: Послао видео поруку дечаку оболелом од рака (ВИДЕО)

– Обоје смо узбуђени као и сваког претходног пута, чак можда сада још више јер није било очекивано, али чини ми се да Саид више показује ту знатижељу и веома је нестрпљив да упозна још једног члана наше породице – каже Јелена Бин Драи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.