· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Јелена Карлеуша открила тајну срећног брака: За Душка бих дала живот!

Јелена Карлеуша често интригира јавност, али када је у питању породица, увек су јасне ствари

1626092493_jelena-karleusa.jpg
Фото: Атаимагес

Поп дива и њен супруг, фудбалер Душко Тошић, заједно су 15 година. Поред свих медијских наслова, у којима су их често разводили, њихова љубав је јача него икад.

Прочитајте још: О ЧЕМУ СУ ПРИЧАЛИ НОВАК И КЕЈТ? Ђоковић је војвоткињи поставио ЈЕДНО ПИТАЊЕ и изазвао широке осмехе на лицима присутних

Јелена Карлеуша и Душко Тошић ове године обележили су 15 година забављања, од чега 13 година брака. Како истиче поп звезда, великих славља тим поводом више нема, а онда је на свој начин објаснила шта је "рецепт за срећан брак".

 

- Душко и ја смо 15 година заједно. Већ смо престали и да славимо то зато што, после 15 година, то некако постане ствар која се не слави. Као и рођендан, кад пређеш 40. (смех) Сматрам да, када је реч о Душку, да ме он највише воли без шминке, без икаквих додатака који прљају мајицу, кошуљу, лице, јастучницу... Него, кад сам ја ја, а то је негде и најбитније за једну жену, да те мушкарац који те воли, воли онакву каква ти заправо јеси. Јер ово, ово нисам ја, ово је мој посао. Ја приватно и ја пословно уопште нисмо исте личности - истакла је Карлеуша.

 Сваки човек има мане

- Нико није савршен, не постоји савршен. Ја нисам савршена. Сви имамо мане, а ја највише. Ја прва. Поента је прихватити неког и волети неког са свим тим манама. Ако тражите идеалног, тешко се то нађе. Ако превише филозофирате, остаћете сами. Треба само наћи баланс, да добре ствари буду више изражене од оних лоших ствари и радити на томе, на комуникацији. Некад мане знају да буду јако интересантне. Моје су јако се**и... - рекла је.

Привлачне мане

- На пример, знам да будем јако размажена... Мушкарци генерално више воле размажене, него оне које ће саме да понесу све кесе. Знам да будем принцеза, без обзира колико то Душка нервира, али му је и јако симпатично, смешно. 

Прочитајте још: Породила се Јелена Бин Драи: Бивша манекенка родила здравог дечака, а ево које су име изабрали

Јелена Карлеуша открила тајну срећног брака са Душком

- Када су људи и у добру и у злу ту, када желиш живот да даш за некога, е то је онда права ствар. А, онај на ког се ложиш на Инстаграму, што је добар даса, ти не желиш живот да даш за њега. Даш му можда нешто, али не све. А ово је ипак неко за кога бих дала живот - истакла је Карлеуша.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.