· · Коментари: 2
ОПЕТ ДИКТИРА ТРЕНДОВЕ!

Јелена Карлеуша показала НОВУ ТЕТОВАЖУ! Објава за мање од сат времена достигла преко 32 хиљаде лајкова (ФОТО)

Јелена Карлеуша је дефинитивно неко ко помера границе на Балкану.

1622098618_jelena-karleusa-2.JPG

Да је опет корак испред свих доказала је и новом тетоважом, а фотографија исте, обара прегледе на Инстаграму. И таман кад помислите да нема више чиме да вас изненади, Јелана извуче "кеца из рукава".

Наиме, Карлеуша је једном фотографијом направила праву пометњу на Инстаграму, а све због слике тетоваже.

Наравно да нико није ни очекивао да ће то бити обична тетоважа. Наиме, ако је судити по објави, певачица је решила да истетовира реч "Wилд" ("Дивља") и то на унутрашњем делу усне.

 

Тетоважа руши рекорде на инстаграму 

Нема потврде да је тетоважа права или је све то одрађено за потребе снимања, али коментари свакако не изостају, а објава је за мање од сат времена достигла преко 32 хиљаде лајкова.

Многи су задивљени њеном храброшћу и сви су је питали да ли је болело, уколико је тетоважу заиста урадила.

Исто урадиле и светске звезде

Иако Јелену Карлеушу копирају многе светске звезде, што није непознаница, али овога пута ЈК је одлучила да се придружи светским звездама које су урадиле сличне тетоваже.

Маникир Јелене Карлеуше

О да, да би слика била потпуна ту је и феноменални маникир, који ће сигурно ископирати многе девојке.

Пастелне боје и занимљв принт на ноктима - добитна комбинација за лето.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.