Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Јелена Карлеуша прозвала Џенифер Лопез и поручује: "Ја сам и гола НАЈБОЉЕ ОБУЧЕНА жена на свету" (ФОТО)

Да ли смо лицемерни?

1619354126_karleusa-2.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јелена Карлеуша, позната је по бритком језику, па је тако на свом Инстаграм профилу, прозвала све оне, који наше звезде, измеђуосталог и њу пљују због оскудног облачења, док су им стране звезде попут Џенифер Лопез и осталих дама топ, када на себи имају или немају гардеробу.

Прочитајте још: "Банда као ниједна друга": Силвестер Сталоне оборио Инстаграм невероватним снимком! Да ли препознајете све холивудске звезде? (ВИДЕО)

Изреволтирана дива, поручила је да смо ми јако лицемерна нација, али и да без обзира на све погрдне коментаре, себе и голом сматра "најбоље обученом женом".

- Наравно да сте сви лицемерни. О томе да сам ја далеко боља риба од Џеј Ло и неких десетак година млађа и да не говорим. Све страно нам је топ, наше пљујемо. 

Фото: Принтсцреен Инстаграм/карлеусастар

- Али у којој бих ја рупи живота била када бих слушала шта Балкан има да ми каже... И овако и онако сам и гола - најбоље обучена (а и најбоља препи*ка) која је ходала овим поднебљем, а САГЛАСНОСТ ВЕЋИНЕ ми је битна колико и резултата избора у Боцвани! И да - потпуно је небитно да ли имам 20,30,40 или 150 година - мене те бројке и ти параметри за сељаке не интересује. - поручила је Карлеуша, а онда и закључила:

Фото: Принтсцреен Инстаграм/карлеусаста

- Ја сам и гола НАЈБОЉЕ ОБУЧЕНА жена на свету. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas