Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЗАРНО

Јело које је згрозило куваре: Овако никада немојте да припремате пилетину, можете добити тровање (ВИДЕО)

Кувари су згрожени начином на који је овај младић припремио пилетину

1623158155_piletina.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација/ @суццхеффул
Oglas

Иако постоје комади меса који се припремају да остану "полуживи", међу њима је на пример бифтек, један младић изазвао је право згражавање људи, али и појединих кувара, начином на који је одлучио да припреми пилетину, која је опасна уколико се не припреми добро, јер може доћи до троварња или се можете заразити салмонелом.

Прочитајте још: Божанствени пуњени модри патлиџан, а могу и тиквице! (РЕЦЕПТ)

Месо скувао у судопери

Изгледа да није могао превише да чека, па је одлучио да је бело месо "скува", под врелом водом у судопери. Месо је попримило беличасту боју, али наравно да није било довољно скувано, а затим је "осушио", кухињским убрусима и сервирао уз мало куваног броколија.

@суццхеффул

Иф yоу хавен’т триед а синк цхицкен yоу хавен’т ливед. Преттy муцх гуарантеед перфецт медиум раре еверy тиме ##цхицкен ##салмонелла ##тиктокфоод ##фyп

♬ оригинал соунд - Даилy фоод реципес 🤤

Никако не радите овако нешто!

Чак се и похвалио својим специјалитетом, а када је пресекао бело месо на пола, показао је да је и даље сирово. Многи кувари сматрају да ово никако не смете да радите, јер у супротном можете добити тровање или да се заразите салмонелом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas