· · Коментари: 0
ФОТО ДАНА

Jennifer Lopez и Ben Afflec коначно ухваћени ЗАЈЕДНО! Топе се у загрљају, а у његовој руци је нешто занимљиво! (ФОТО)

Џенифер Лопез и Бен Афлек се виђају, али многи су били сумњичави док не виде заједничку фотографију!

1622615982_benifer.JPG

То је то - коначно се појавила папарацо фотографија која доказује да је Бенифер поново актуелан! Џенифер Лопез (51) и Бен Афлек (48) су после 17 година апсолутно поново у вези!

Прочитајте још: Меган је опет УБОЛА ПРСТОМ У ОКО! Јавност не верује на шта је наговорила Харија! (ФОТО/ВИДЕО)

Била је то љубав деценије. Заљубљени до ушију верили су се, а онда раскинули веридбу. По хитном поступку се Бен Афлек венчао са глумицом Џенифер Гарнер и добио троје деце, а Џенифер Лопез са певачем Марком Антонијем и добила близанце. Онда су се обоје развели.

Раскинула са Алексом Родригезом

Када је Џеј Ло (51) објавила да је раскинула веридбу са Алексом Родригезом медији су почели да брује да је славни пар поново заједно. Спекулисало се да су били на заједничком викенду у Монтани, да је он због ње дошао на концерт.

Бивши вереник се огласио
Алекс Родригез (45) је на свом профилу написао да је започео нову фазу живота. "Све што ми не служи на добро изашло је из мог живота. Нова енергија стиже. Откључавам нови ниво менталног, психичког и спиритуалног".

Сада их је дефинитивно "ухватио" папарацо! Jennifer Lopez и Ben Afflec су протекли викенд провели у Западном Холивуду. У понедељак су виђени на вечери у ресторану "Wolfgang Puck’s" како стижу једним колима, а Бен Афлек вози, излазе заједно и загрљени улазе на вечеру.

Прочитајте још: Гордон Ремзи ОЧАЈАН: Ћерка улази у РИЈАЛИТИ, а ево како изгледа у БИКИНИЈУ (ФОТО)

Папарацо сликао и трећу особу

У колима је седела и трећа особа, а Бен је, чим је изашао запалио цигарету.

Фотографије заљубљеног пара, Jennifer Lopez и Ben Afflecа можете видети ОВДЕ -  у магазину Page Six 

Џенифер и Бен су јавност покушавали да преваре јавним појављивањем током викенда. Наиме, Џеј Ло је викенд провела у Мајамију са децом и бившим супругом, а Бен, такође, са децом у Лос Анђелесу.

Прочитајте још: Кејт и Вилијам славе годишњицу: Заљубио се када је видео на модној писти, а онда јој је дао прстен Леди Дајане (ФОТО)

Џенифер је недавно објавила на Инстаграму фотографију на којој пева и потписала је речима: Sexy summer fun coming!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.