· · Коментари: 0

ЈЕЗИВО! Гледаоци у ШОКУ након сведочења Саше Поповића: Отишао сам код БАБА ВАНГЕ и добио одговор на НАЈЈЕЗИВИЈЕ ПИТАЊЕ

Саша Поповић и Лепа Брена су током деведесетих година посетили чувену Баба Вангу, а гледаоци су остали неми након сведочења Поповића, шта му је све позната пророчица погодила.

1624033967_sasa-popovic.JPG
Фото: Прва Принтсцреен

Гостујући у емисији "Шок Ток", његова супруга Сузана је признала да верује у хороскоп, због чега се прича о баба Ванги надовезала као логична.

Иако Саша дуго није желео да говори шта му је то Ванга рекла, сада је одлучио да открије неке информације, а гледаоци су остали затечени након сведочења Саше Поповића, шта му је све погодила.

-То је била деведесета година, она ме отворено питала, јел имам неко питање, на шта сам ја из цуга рекао - кад ћу да се оженим. Она је одмах рекла, наредних 6 година сигурно нећеш. Ја сам тада имао 36 година, и потврдила је пре 1996. нечу сигурно. Што је стварно било тачно, јер сам се ја упознао са Сузаном 96. кад смо и почели да живимо заједно, а венчали 98.

Потврдио је да је погодила апсолутно све и сматра да се таква жена више неће родити. 

-Спавате на две коцке шећера и када дођете код ње, предате јој то умотано у марамицу. Она то одмота, узме коцке и држи 60 секунди у руци и каже овако: 

-Добро ме слушај, не понављам два пута. И онда крене...

Поповић додаје да му је слепа пророчица пре него је почела да прича рекла да скине наочаре, на шта је он одговорио да нема, јер није веровао, пошто је баба Ванга слепа и не види, па је можда и мало преиспитивао старицу, а онда га је заледила одговором:

- Скини наочаре, сад ћу те избацити напоље!

А онда је из њених устао почео да се одмотава цео Поповићев живот, као на траци:

- Имаш 36 година, отац ти је погинуо у саобраћајној несрећи, направи си лепе папире у Вијени, имаш црвени ауто, а онда је уследио највећи шок, кад је рекла, још мало ћете трајати и то ће се распасти, а ми на врхунцу каријере. Само сам погледао Брену у неверици, а она је наставила:

-Ти ћеш певати, али то нећеш дуго радити. Онда ћеш у 48. години да будеш директор и водићеш целу естраду.

На питање водитељке, да ли су јој веровали, Поповић се само насмејао и потврдио како су се Брена и он само смејали у повратку на такве констатације.

За крај баба Ванга му је поставила најјезивије питане -  да ли га занима када ће умрети, на шта је и добио одговор ове пророчице_

- Умрећеш у 86.години природном смрћу.

- Сада имам 67, тако да ми је остало још деветнаест година, рекао је Поповић на крају разговора и додао да верује у то, обзиром да му је до сада све погодила.

Са њим се није слагала његова супруга, која је одмах рекла, да је баба Ванга можда баш ту погрешила.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.