Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРЕЖЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

Још једна ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ помамила ЖЕНЕ! У брусхалтерима су уграђени ЧИПОВИ ЗА ПРАЋЕЊЕ

Најновија теорија завере подигла је на ноге широку јавност, посебно припаднице лепшег пола под сумњом да су сва њихова кретања праћена.

1599203843_Depositphotos_214739518_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Невероватно, али истинито! Теорије завере непрестано се кроје, посебно од развитка 5Г мреже која је дошла паралелно са корона вирусом. Последња и најпопуларнија теорија завере тиче се жена - у сваком брусхалтеру се налази чип којима се прате жене.

Прочитајте још: Да ли болујете од НОМОФОБИЈЕ, а да нисте ни свесни да ИМАТЕ ОВУ ДИЈАГНОЗУ?

Наиме, друштвеним мрежама су се прошириле гласине како наводно популарни бренд Вицториа'с Сецрет уграђује посебне чипове у брусхалтере, које неки називају ознаама за трговину сексом.

Прочитајте још: СИГНАЛ из СВЕМИРА који је узбунио ЦЕО СВЕТ трајао је само ПОЛА СЕКУНДЕ: Шта се догодило?

Оваква вест невероватном брзином се проширили интернетом и друштвеним мрежама и изазвала праву панику међу женама широм света.  Ова вест се појавила још пре неколико месеци, када су се прошириле гласине да та компанија уграђује посебне чипове у брусхалтере и путем њих прати жене које их носе.

Прочитајте још: Корисницима свануло! НЕТФЛИX тестира нове опције које ће ОЛАКШАТИ ЖИВОТ

Обзиром на реакцију јавности на ове теорије завере, реаговала је и сама компанија Вицториа'с Сецрет.  Како су званично објаснили,  у своје брусхалтере не уграђују никакве мистериозне чипове, већ да су оно што се у теоријама завера спомиње као хардвер за праћење, у ствари РФИД ознаке које се очитавају скенерима.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Употреба ових чипова је прилично честа у модној индустрији, а компаније их користе у интерне сврхе, како би пратиле и ефикасније управљале инвентаром робе и магацинима уопште. Осим тога, чипови се све више прате како би се компаније избориле са фалсификатима на тржишту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas