Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНА

Још пре 200 година, у СТАРОМ СРПСКОМ КАЛЕНДАРУ записано је каква СУДБИНА чека рођене у ОКТОБРУ

За разлику од хороскопа који човекову судбину одређује према звездама, наш народ је још пре 200 година имао свој начин прорицања судбине.

1600953455_Depositphotos_10965726_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Прорицао је судбину према месецима рођења неке особе. То прорицање се назива "Рожданик", а то је у ствари хороскоп, само испричан простим народним језиком.

Ако је веровати нашим старима и Рожданику, особе рођене у октобру, у зависности ког су пола, очекује оваква судбина:

ОКТОБАР (или Шкорпија)

Фото: Депозит

Син који се роди под небеским знаком Шкорпије може лако да се ода блудним стварима ако од својих родитеља не буде правилно васпитан. Зле је и опаке нарави, воли новац и склон је лажима и преварама. Али поред свих својих недостатака биће склон ка добрим делима, ради чега ће бити поштован од велике господе и старешина. Многа ће добра чинити, а мало примати.

Прочитајте још: Сигурно сте се запитали: "Ово не може бити случајно!" - ЗВЕЗДЕ помажу да откријемо КАРАКТЕР

Телесног узрста биће средњег, имаће велики корак и биће сасвим хладнокрван, достигнуће повећи чин и биће љубљен од многих, али он ће сам бити сасвим одан женском полу. Путоваће по води, а раниће га дрво и гвожђе.

Знак рођења имаће на плећкама или грудима. У новембру имаће велику корист, а скоро сваке зиме биће болешљив. У априлу ако се ожени, биће срећан у браку. У јуну имаће велику срећу. У септембру биће у невољи, то јест повредиће га некакве лажне тужбе, али напослетку изаћи ће све на добро.

Живот му се дели у два одсека, ако преживи 44. доживеће и 80. годину. Судбина смрти му је месец мај, зато нека се тада чува од воде. Боловаће од костобоље и грознице.

Прочитајте још: Откријте свој БРОЈ и сазнајте какви сте кад ВОЛИТЕ : ДОСАДНИ или имате више ЉУБАВНИХ ВЕЗА?

Фото: Депозит

Женско рођено овога месеца биће узраста високог, очију великих, дуге косе и телом лепа и нежна. У трећој години боловаће, радиће све на своју вољу, од воде ће се уплашити а од ватре пропатити. Псето ће је ујести, за младића удаће се и оставиће га.

Лако својим понашањем задобије поверење и наклоност велике господе. Имаће ваљану децу, а она сама волеће своје родитеље и биће са њима пажљива. Брзо ће се наљутити и ожалостити, а још брже одљутити и развеселити.

Прочитајте још: Жудите за ЗГОДНИМ партнером, или су вам други КВАЛИТЕТИ приоритетни? Нумерологија открива ВАШЕ ТАЈНЕ

За другим мужем неко време брижна ће бити. Боловаће у 3, 12, 27. и 36. години. У средини века свога пашће у тешку болест, што ако преживи, доживеће до 89. године, али затим убрзо ће умрети. Боловаће од главе и трбуха.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas