· · Коментари: 0
ШОК

Јована Јоксимовић добила нови посао, али без Срђана?

Скоро два месеца је прошло од када су водитељски тандем, Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић добили отказ на "Првој" телевизији и остали без посла

1603888114_jovana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Како се нагађа, Јована се врло брзо снашла и ускоро почиње да ради на новом радном месту.

Прочитајте још: Позната је под именом Тина Ивановић, а да ли знате како се она заправо ЗОВЕ?

Она наводно већ увелико припрема јутарњи програм на телевизији К1, чији је власник њен супруг Жељко Јоксимовић, али овог пута без свог дугогодишњег сарадника Срђана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 година, 16 сезона...сwеет сиxтеен 🎉

А пост схаред бy Јована Јоксимовиц (@јјованајоксимовиц) он

- Жељко ми је давно причао како жели да на К1 покрене јутарњи програм. Кад је Јована средином септембра добила отказ на Првој, логично је било да ће тај посао понудити својој жени. Она је, међутим, чекала неколико недеља да види да ли ће да добије понуде са националних телевизија - тврди извор близак Јоксимовићима.

- Кад је схватила да су јој на неким телевизијама затворена врата, а на другим не могу да јој плате колико је тражила, одлучила је да пређе на К1. Жељко је пресрећан, сигуран је да ће Јована подићи гледаност његове телевизије - навео је извор.

Јована ће до краја ове године поново да се појави пред малим екранима, а Жељко је својој супрузи препустио све, те се не меша у њен посао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лове yоу @ззељко

А пост схаред бy Јована Јоксимовиц (@јјованајоксимовиц) он

- Жељко је главну реч препустио Јовани, уопште јој се не меша у посао. Она увелико ради на концепту јутарњег програма, али није хтела да нам открива детаље - прича извор и додаје да Јована ниједном није поменула колегу Срђана Предојевића:

- Не знам да ли планира да позове Срђана да јој се придружи. Како засад стоје ствари, он је извисио. Ове наводе потврдио је и Предојевић, који није желео да коментарише своју дугогодишњу пријатељицу и сарадницу, као ни њен нови ангажман.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јутро са много смеха...#ловеморнингсликетхис #јутросајованомисрђаном

А пост схаред бy Јована Јоксимовиц (@јјованајоксимовиц) он

- Засад нема никаквих новости о неком мом ангажману на телевизији. Не бих коментарисао то што Јована почиње да води јутарњи програм на К1, нити да ли ме је звала да радимо заједно. Чим се деси нешто ново, обавестићу вас - рекао је водитељ.

Прочитајте још: Након трагичних вести, супруга Марка Булата се потресним речима опростила од свекрве (ФОТО)

Подсетимо, Јована и Срђан су своју водитељску каријеру започели на РТС-у, где су пет година водили јутарњи програм, потом су прешли на "Пинк" где су се задржали осам година, а потом су прешли на "Прву", где су се задржали 17. септембра 2020.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.