Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОМ

Јунаци култне емисије "Flip or Flop" су на корак до помирења: Кристина се развела и Тарек тврди да има ХЕМИЈЕ

Кристина Анстед и Тарек ел Муса су преживели развод, рак и поново снимају заједно.

1620392781_KristinaTarek.PNG
Фото: Instagram/ screenshot christinahaack
Oglas

Кристина и Тарек у емисији "Flip or Flop" преуређују старе куће. Били су у браку, добили двоје деце и - развели се.

Прочитајте још: Копирајте идеје најбољих дизајнера за уређења ентеријера (ФОТО)

Њихов брак је био турбулентан, јер је Тарек добио рак, а Кристина је била дивна супруга. Иако су му одстрањени тестиси добили су друго дете Бајдена (5), јер су претходно замрзли сперматозоиде. Њиховој срећи није било краја: двоје деце, побеђена болест и доста пара. А, онда су се - развели. И престали да снимају емисију.

Развела се и од другог мужа , а онда...

Кристина је нашла новог супруга Анта Анстеда и родила треће дете Хадсона. Почела је сада да снима "Кристина на обали" и ускоро би требала да почне трећа сезона.

Тарек је нашао нову девојку Хедер. Али, Кристина се у међувремену (септембра 2020. године) поново развела и поново су почели да снимају емисију. Емисија је сада попуалрнија него икада, а гледаоци једва чекају нове авантуре симпатичног пара.

У 10. сезони серијала се види хемија међу њима.

Кристина је недавно објавила хорор-видео у којем реновирају кућу и када скину етисон појаве се труле греде и бубе. Пошто се Кристина згрози, Тарек је заштитнички загрли.

Иако је Кристина после тога побегла у другу собу, међу гледаоцима остаје недоумица да ли су се помирили.

Прочитајте још: ОГРОМНЕ ташне су модерне, али не правите ГРЕШКУ, носе се само на ОВАЈ начин (ФОТО)

- Последње епизоде које смо снимили показују да међу нама има хемије и то не може да се сакрије. Ко би рекао да ће и после 10 година шоу бити бољи и бољи - рекао је Тарек за "Us Weekly.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas