· · Коментари: 0
РЕД ТВ

ЈУТЈУБЕРИ ПРЕДСТАВЉАЈУ ТРЕНДИНГ ПРЕ СВИХ НА РЕД ТВ-У: Са Цонетом и Дуxом сазнајте најбоље новитете са Јутјуба!

Ако којим случајем нисте знали - Јутјуб трендинг је категорија која је резервисана само за најутицајније и није везан само за број прегледа.

1603292467_REDtv_EPG_zaSBB_Youtuber.jpg
Фото: Промо

Инфлуенсери на телевизији!? О да, схватили смо од 3. октобра да је то врло могуће. И то јако успешно! И то на РЕД ТВ-у! Носиоци интернет генерације добили су прилику да све оно што раде на друштвеним мрежама које су покорили и због чега су популарни- пренесу на телевизију. Идоли младих; талентовани, интересантни и иновативни крупним корацима освајају телевизијски простор.

Дуxа и Цоне, искусни јутјубери, задужени су за емисију “Трендинг”– где публици показују шта је најбоље на Јутјубу и шта је у трендингу, као и “Yоутубер”, где откривају све тајне Јутјуба и како постати тјубер. Поред тога, за све ноћне птице, РЕД ТВ доноси најкаснији јутарњи програм у Србији: “Устанак” који почиње онда када се остали јутарњи програми завршавају, у коме можете између осталих инфлуенсера гледати и овај популаран двојац.

У емисији “Трендинг” на РЕД ТВ-у имамо прилику да истражимо Јутјуб трендинг страницу из нашег региона – које су песме најслушаније, који јутјубери су сада на трендингу, које су актуелне вести, и то све публика РЕД ТВ-а има прилику да сазна пре свих у недељној емисији “Трендинг”, са Цонетом и Дуxом.

Фото: Промо

Немања Арсић, познатији као Цоне, на друштвеним мрежама је активан још од 2010. године, а Јутјубом се бави 7 година и на његовом каналу се могу наћи разни скечеви, занимљиви изазови и влогови. Ужива да насмеје људе својим садрзајем и такав садржај је увек и био најгледанији на његовом каналу. Поред дара да насмеје и орасположи, воли да искористи свој утицај и на користан нацин. Амбасадор је Уницефа и студент рачунарске мултимедије. Воли спорт и путовања и један од циљева му је да посети сваку дрзаву на планети. Обожава свој посао, јер ради оно што воли, а своју пасју успешно је пренео и на РЕД ТВ.

Душана Вуковића, познатијег као Дуxу знамо као момка који се бави Јутјубом већ 6 година и упознаје публику са невероватним стварима који пружају другима забаву. Студира дигитални маркетинг и успешно води своју фирму за аудио-визуелну продукцију. У слободно време игра игрице и чита о медицини. Да, добро сте прочитали! Он је млада, свестрана личност и његова интересовања простиру се на многим пољима. Воли јаке изазове, “прорачунат ризик”, као и невероватне авантуре. Један од изазова је и рад на РЕД ТВ-у, који је са узбуђењем прихватио. 

Ако којим случајем нисте знали - Јутјуб трендинг је категорија која је резервисана само за најутицајније и није везан само за број прегледа. Трендинг извлачи квалитетан садржај на површину, како би корисници лакше дошли до њега и то клипове који су погодни за приказивање великом броју гледалаца, везани за тренутно актуелну тему на Јутјубу или генерално у свету, као и креативне и садржајне клипове. Базира се на броју прегледа, и на ток раста, одакле прегледи долазе, као и старост видеа. Јутјуб наглашава да никад не фаворизује одређене ствараоце садржаја на својој платформи, већ да саставља листе потпуно објективно.

Како би били у току са најпопуларнијим видеима, пратите Цонета и Дуxу у њиховој емисији “Трендинг” на РЕД ТВ-У и не дозволите да вам са ове платформе ишта промакне, јер са овим популарним тјуберима сазнаћете шта се на тренингу дешава пре свих.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.