· · Коментари: 0

Кад и како ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ бирају место за ОДМОР: За Овна је идеална Грчка, Јарац правац у ЦГ, а ОВО је топ место за ШКОРПИЈУ где добија све!

У зависности од тога који сте хороскопски знак, ово су идеална места и идеално време на којима бисте и кад требали да проведете своје заслужене дане одмора!

1625490093_odmor.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Бреакинг Гласс Пицтурес

Ован

Не воли пасивно летовање. Он одмор замисља динамично и да сам комплекс или место где летује пружа доста занимљивих саржаја. Чак неким Овновима може да одговара летовање на планини. Иделно време за летњи одмор је у периоду од10 јула. Место за одмор може да буде планина или неко од Грчких острва.

 Бик

Он је хедониста и воли да му се на одмору угађа. На првом месту је добра клопа и да плажа није удаљена пуно од самог смештаја. Бик воли за разлику од Овна пасиван одмор. Кафица ујутру , леп доручак , плажа уживање , попдне дремка и тако даље. Време за одмор је од средине јула. Грчка или Италија је одличан избор када су Бикови у питању.

Близанци

 Авантуристи који одмор замишљају активно али за разлику од Овнова они воле комуникацију. То јест, да упознају нова места, културу, да размењују утиске са становницима тог места. Да у својој глави направе малу репортажу. Период за летовање је сам крај јула или почетак августа. Тада је највећа концентрација људи. Место које би било иделано за Близанца је Монте Карло , Херцег Нови или Ница.

Рак

Воли породични одмор или одмор са блиским пријатељима. Воли леп ушушкан смештај који одаје утисак породичне атмосфере. Мали хотел или приватни породични смештај је идеалан за Рака. Период за одмор је од 10 да 25августа. Рак воли високе температуре и јако сунце. Место за одмор би био Тунис или Мароко.

Лав

Воли луксузно летовање и да оно дуго траје. Да би Лав напунио своје батерије њему је потребно мимимум 20так дана. Најбољи период за летовање је цео август. Да буде у епицентру гужве , излазака и забава и да осети мир и тишину која наступа крајем месеца. Идеална варијанта за њега је луксузни хотел који пружа алл инцлусиве услугу.

Девица

 Она не воли гужве и воли свој мир. Од одмора тражи да смири мисли, да се опусти и да може да ужива у миру и тишини. Најбољи перид је од 25 августа. Од смештаја не тражи пуно али јој је на првом месту хигијена. Не воли смештај где је велика фрекфенција људи. Потребно јој је да приватна плажа близу да има природни хлад. Дестинација за њу би била Италија ,мало не тако туристички познато место.

Вага

Као и Лав воли луксуз али на умерен начин. Не воли велике хотеле и смештаје. То мора да буде мини луксузан хотел који одаје утисак мира, луксуза и тишине. Мала приватна луксузна плажа. Са лепим баром и квалитетном клопом. Врема за Вагин одмор је од 10 јула до 5 августа, и сам почетак септембра. Идеална дестинација би био Лисабон.

Шкорпија

Воли одмор који јој доноси узбуђење. Воли да истражује удаљена места. Далеке плаже и увале. Такође , Шкорпија воли крстарења. Може да иде у соло варијанти или са пертнером. Потребно јој је јако сунце и она тада ужива. Идеалан период за летовање је од 12 јула до 28 августа. Дестинација која Шкорпији одговара је Тунис, Египат, Турска-Бодрум као и крстарење Нилом и Грчким острвима.

Стрелац

Њему су путовања све. Он ужива где год да оде. Покреће га авантуристички дух. Воли путовања са што већим бројем људи. Цео јули и август као и септембар су идеални за њега. Дестинација може да буде било која преко планине, реке мора или језера само је битно да је авантура наглашена. Рафтинг је нешто што посебно привлачи Стрелца. Дестинација може да буде велики европски град, Монте карло због коцкарница или афрички сафари.

Јарац

Он практикује и воли миран одмор. Он га унапред припрема и не воли изненађења. Ако се унапред са њим договорите може да дође у обзир и активан туризам. Не воли да је стално на једном месту па је за њега идеалан одмор где у оквиру једног арамжмана промени по пар хотела. Период за његов одмор је од 28августа до 15 септембра. Дестинација може да буде Турска као и Црна Гора.

Водолија

Одлуку о путовању доноси одмах. Њој није на првом месту плажа и сунце већ дестинација где може дословно нешто ново да научи и да сазна. Обилазак цркви и музеја као и галерија је за њу прави одмор. Тек пред крај дана Водолија одлази на плажу. Идеалан период за њен годисњи одмор је средина септембра и почетак октобра. Тада сунце није јако може да се шврћка а опет је довољно пријатно топло да може да оде до плаже. Дестинација за Водолију је Сицила , Сардинија или Турска- Истанбул.

Рибе

Крстарење је најиделани вид одмора за Рибу. Она воли море, таласе и отворен простор. Од одмора очекују мир јер на тај начин беже од реалне свакодневнице. Излазак као и залазак Сунца је нешто што њима пуни батерије. Идеална период за годишњи одмор је од 20 августа до по средине септембра. Поред крстарења Грчка острва су створена за Рибе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.