Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Опекли сте ЈЕЗИК? БЕЗ БРИГЕ! Ови НЕПРОЦЕЊИВИ ТРИКОВИ са најобичнијим намирницама ће вам помоћи!

Колико год бизарно звучало, крварење најбоље зауставља ни мање ни више него - бибер.

1602507772_Depositphotos_19213491_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Храна првенствено служи за кување, али неки од састојака које свакодневно користимо могу да нам помогну у многим другим ситуацијама!

Сода бикарбона

Соду бикарбону можемо да користимо за безброј ствари - да угасимо мању ватру, очистимо мрље с кухињских ормарића или зидова, победимо перут и, ако је помешамо с јагодама, чак и да избелимо зубе!

Кокосово уље

Најхранљивија маска за косу која ће нам подарити свиленкасто мекане праменове. Такође, у комбинацији са смеђим шећером чини сјајан пилинг за тело.

Прочитајте још: Може ли 5 ШОЉА ЧАЈА дневно побољшати ваше ЗДЕАВЉЕ? Ми вам дајемо ОДГОВОР

Лимун

Фото: Депозит

Употреба лимуна ван кухиње може да вам уштеди много новца. За почетак, можете природно да посветлите косу тако што ћете је пре излагања сунцу намазати лимуновим соком. Такође, лимун може да замени и нека скупа средства за чишћење.

Пиринач

Многи кажу да пиринач може да упије воду из електронских уређаја. На пример, ако вам је телефон упао у воду, оставите га у кеси сировог пиринча који би кроз 5 сати требало да упије већину воде из вашег уређаја.

Прочитајте још: Реагујте на време: Ови СИГНАЛИ откривају БОЛЕСТИ БУБРЕГА

Бибер

Знате ли да бибер може да помогне у заустављању крварења? Следећи пут кад се посечете, можете да ставите мало млевеног црног бибера на рану - он би требало да помогне при заустављању крварења. Касније обавезно исперите рану млазом хладне воде.

Краставци

Краставци се често користе у третманима лепоте - помажу да се расхлади крв и смање отоци. Стога када се седећи пут упустите у борбу са подочњацима ставите кришке краставаца на капке и једноставно мало одспавајте.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Да ли спавате у пиџами или не? Ево шта је препорука

Шећер

Попили сте врло врућ напитак и опекли језик? Без бриге, поспите мало шећера на подручје које сте опекли и бол би требало готово тренутно да нестане.

Со

Може брзо да ублажи бол у грлу, само је помешајте са топлом водом и мало исперите грло.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas