Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Да можете да вратите време, да ли бисте имали децу? Одговори родитеља шокирали!

Иако већина родитеља своју децу обожава и све би урадили за њих, постоји и они којима представљају терет

1615560917_deca-1.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

У једној анонимној анкети, постављено је питање, да ли сте се покајали што имате децу. Веровали или не, већина родитеља је одговорило потврдно, а разллози ће вас шокирати.

Прочитајте још: Шта може да се ДОГОДИ након што се беба ВАКЦИНИШЕ: Ово су непријатни ефекти, али НЕ ПАНИЧИТЕ

Не уживам у томе што сам родитељ

- Волим своју децу и многи ме сматрају добрим оцем, понекад ми је то лепо, али већину времена је напорно. Постоје људи који воле да проводе време са децом, као што постоје и они који воле нова познанства, али ја нисам један од њих.

Фото: деспоситос

Стално сам исцрпљена

- Не осећам се као мама већ као бејбиситерка. Ретко се радујем томе што се бринем о ћерки, углавном сам стално уморна. Исцрпљена сам. Пандемија ми је уништила оно мало здравог разума што ми је остало. Не могу да приуштим ни мало одмора, јер сада нема школе

Живот би ми био бољи без ње

- Искрено верујем да би ми живот био бољи да се никада нисам породила, посебно не тако млада како сам била и сама. Мислим да сам могла да постигнем много више у животу. И мој и њен живот би био бољи да сам је родила касније или да сам је дала на усвајање, али тад нисам имала избора.

Осећам олакшање кад их нема

- Имам троје деце. Мислила сам да желим децу јер сам веровала да тако треба: да се удам и да имам децу. Волим их и желим све најбоље за њих, али нисам толико повезана са својом децом као што су друге маме. Не недостају ми кад сам на путу. Осећам олакшање. Ова пандемија ми тешко пада јер стално морам да будем са њима. Осећам кривицу због тога

Као гости који никад не одлазе

- Имати децу је као да ти дођу гости који годинама не одлазе и мораш да се бринеш за њих како те околина не би осуђивала.

Муж ме натерао

- Мој бивши муж био је емотивни злостављач и, ако ћемо искрено, натерао ме да затрудним само три месеца након што сам доживела спонтани побачај. Нисам била спремна и нисам имала времена да тугујем. Наш син сада има седам година, а његов отац годинама није ту. Све донедавно сам  морала сама да се бринем за њега.

 Мрзим их

- Мрзим их и мрзим себе јер се тако осећам.

Прочитајте још: Уз помоћ једноставног ТРИКА британског стилисте сазнајте: Да ли вам боље стоји дуга или кратка коса? (ФОТО)

 

 Нисам била спремна на одрицања

- Волим свог сина, умрла бих за њега. Убила бих за њега да морам. Ипак, да могу да вратим време, не бих имала деце. Нисам била спремна за дете икако смо планирали трудноћу. Нисам била спремна на то колико ћу изгубити себе. Нисам била спремна на недостатак сна, на константно вриштање. Била сам јако болесна након порођаја. Никад нећу дозволити да мој син сазна за ово и да се осећа невољено или нежељено. Није он крив.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas