· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

Када га видите, опростићете му све: Ево како се овај преслатки хаски излежава у кревету своје власнице (ВИДЕО)

Неки људи са својим љубимцима раде све. Пуштају их у сваки кутак свог дома, воде их у кафиће у којима је дозвољено увести псе, пуштају их на кауче и кревете.

1617806406_Haskii.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Тхе Додо

Таквим људима није проблем да деле свој кревет са најдражим чупавцима. Али постоје и они људи који своје љубимце не воле да пуштају на свој кревет и сматрају како љубимцу није место нити на каучима, столицама или у близини хране.

Овај хаски једноставно обожава своју власницу и њен кревет. Али њена мајка мисли да псу није место на кревету.

Прочитајте још: УРНЕБЕСНО: Власници псима показали средњи прст, а реакције љубимаца ће вас НАСМЕЈАТИ ДО СУЗА (ВИДЕО)

Када ње нема, овај слаткиш искористи прилику за дуга и лења излежавања у чистој постељи. Иако је потпуно свестан да ради оно што не би смео, он је одлучио да рескира. Није чак ни реаговао на повике њене мајке јер сматра да је ово уживање вредно сваке казне.

Надамо се да га његова "бака" није казнила и да ће врло брзо променити мишљење и пустити га на кревет и кауч док год је чист.

Прочитајте још: Да ли ваши љубимци ВИДЕ свет црно-бело или у бојама? Ево како то изгледа из псеће перспективе

Шта ви мислите о пуштању љубимаца у просторије у којима спавате и једете?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.