· · Коментари: 0
ЉУБАВ ЈЕ ТО

Када се они МАСКИРАЈУ, ШОУ може да почне! Бака и унук су ОСВОЈИЛИ Инстаграм својим забавним фотографијама (ФОТО/ВИДЕО)

Они су омиљени и сви их воле, а њима је сваки дан забава.

1599569275_Capture111.JPG

93-годишња бака по имену Полин Кејна и њен 27-годишњи унук Рос Смит су праве звезде Инстаграма.

Фотографије на којима се њих двоје измотавају у костимима редовно добијају неколико стотина лајкова, а профил на коме их можете пронаћи има чак 2,7 милиона пратилаца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a beautiful day!

Објава коју дели Ross Smith 2 (@smoothsmith8) дана

Прочитајте још: МЛАДА СЕ ПОТУКЛА НА ВЕНЧАЊУ! Покушала да сруши госта на под, другарица лежи МРТВА ПИЈАНА, ХАОС (ВИДЕО)

Ова бака и њен унук су почели да се маскирају пре око шест година када је Рос помислио да би била добра идеја да Полин има главну улогу у једном његовом забавном видеу на друштвеним мрежама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.... yеах идк

Објава коју дели Росс Смитх 2 (@смоотхсмитх8) дана

Реакције на овај клип су биле више него позитивне и охрабриле су овог младића да сними још забавних видеа са својом баком.

Прочитајте још: ТРИК који ће вас одушевити: Да ли знате како ВАШ ГЛАС звучи другим људима? (ВИДЕО)

Она са своје стране је једнако уживала у њиховим пародијама и давала је унуку идеје за наредна маскирања.

Прочитајте још: Нисте најомиљенији у друштву и мислите да вас људи НЕ ВОЛЕ: ТРИ РАЗЛОГА су КЉУЧНА!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хаппy тханксгивинг! Wе лове y’алл

Објава коју дели Росс Смитх 2 (@смоотхсмитх8) дана

Њих двоје данас редовно каче забавне фотографије и клипове на својим профилима на друштвеним мрежама (Фејсбуку, Јутјубу и Инстаграму). 

Прочитајте још: ДОСАДА није ДОСАДНА, и рађа нешто ФАНТАСТИЧНО!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хаппy Цинцо Де Маyо 🇲🇽 🍹

Објава коју дели Росс Смитх 2 (@смоотхсмитх8) дана

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.