Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

КАДА ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗ И КВАЛИТЕТ: Хотели из овог ланца су надалеко познати по најбољем

Анталија има да пружи много више од само природне лепоте водопада, подгорина планина и пешчаних плажа. Историјски музеј омогућава поглед кроз прошлост града, као и утврђења, кула са сатом и минарет.

1629477396_glavna.JPG
Фото: 1А
Oglas

Свакако у незаобилазно место за посету се убраја камен који гори већ вековима.

Комбинација природе, доживљаја и разноликости, чини Анталију  правим бисером Медитерана. Овај милионски град налази се у истоименој провинцији, оивичен планином Таурус на западу. Лежерно се пружајући по турској ривијери, постала је један од 5 најпосећенијих градова света са преко 10 милиона туриста годишње.

Путеви опасани редовима палми, смештајни капацитети различите категоризације и прелепа марина, само су неки од атрибута овог турског одмаралишта.

Фото: 1А

Delphin Palace Resort Hotel 5* налази се у Лари, Анталија, на својој плажи, свега 15км удаљен од старог града и око 10км удаљен од аеродрома. Поред велелепне осмоспратне зграде, са 487 стандардних соба и још 70 смештајних јединица других типова, хотел чини пространство од 40.000м². Поред стандардних соба, на располагању су породичне собе, апартмани и собе за особе са инвалидитетом.

Фото:1А

Све стандардне собе у хотелу опремљене су мини баром (који се дневно допуњава водом, соковима и пивом), ЛЕД ТВ са музичким каналима, кетлером за чај и кафу, централном климом, луксузним купатилом са кадом, феном, сефом, балконом и Wи-Фи интернетом, а на поду собе је ламинат. Пушење није дозвољено у собама, као ни у осталим јавним просторијама.

Delphin Palace Resort Hotel 5* има сопствену пешчану плажу, која носи плаву заставицу. Лежаљке, сунцобрани и душеци су наравно, бесплатни за госте хотела. За љубитеље пливања у базенима, прави рај је овај хотел са два велика отворена базена са тобоганима, два дечија базена и једним релаx базеном.

За забаву се брине аниматорски тим, и то преко дана, али и у току вечери. Гостима је на располагању биоскоп, дискотека, али и бројне спортске активности, рекреативног типа: одбојка на плажи, фитнес центар, стони тенис, аеробик, пикадо, тенис, ватерполо, степ, гимнастика у води и терени за одбојку.

Фото: 1А

За оне којима је више до лагане забаве и који имају потребу да одмарајући тело, одморе и мисли, хотел  нуди могућност посете Спа центру, где уз опуштање у сауни, турском купатилу или парном купатилу, гости хотела могу одлутати где пожеле. Третмани лица и тела, масаже и ђакузи, такође су на располагању уз одређену надокнаду.

Најслађе остављамо за крај. Турска је позната по бројним делицијама и уживање у њима је посебан део одмора и сегмент туризма.

Delphin Palace Resort Hotel 5*  поред главног ресторана, у којем се по принципу самопослуживања, уз избор више јела по правилима хотела, служе доручак, касни доручак, ручак и вечера, има и чак 7 а ла царте ресторана - Оттоман, Блуе Фисх, Долце Вита, Пекин, Драгон,  Хелен и Маргарита, који покривају велики број светских кухиња и омогућавају уживање у гастрономским аспектима одмора. Коришћење ових ресторана, једном у току боравка, без надокнаде, уз претходну резервацију, дозвољено је само старијима од 15 година, али је за њих зато ту мини клуб, мини диско, дечији биоскоп, дечији базени, игралиште и луна парк.

Фото: 1А

Хотел има и дискотеку и 7 барова такође. Ко закасни на вечеру, у једном од барова, „Снацк Бар“-у може се послужити поноћном ужином, која спада у концепт. Укључене су такође и ужине, колачи, топли напици, турске палачинке и локалана безалкохолна и алкохолна пића. Доступни су и вегетаријански, дечији и мени за дијабетичаре.

Фото: 1А

За остале хотеле на истој дестинацији, можете се информисати на нашем званичном сајту агенције „1А Травел“. Осим понуде за Анталијску регију, тамо ћете пронаћи и прегршт примамљивих понуда за Бодрум , као и за летовање у Египту .

Наравно, ту је и цалл центар 011 655 78 00 за додатне информације, питања и резервације. Имајте у виду да је могуће направити и онлине резервацију путем нашег сајта, а тиме уштедети себи време и завршити велики посао из свог дома.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas