· · Коментари: 0
НЕДОПУСТИВО

Кардашијанку фанови оптужили да се богати на "рачун пандемије": Ево шта је урадила

Избацила је нови производ.

1610194241_kajli-d.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / кyлиејеннер

Кајли Џенер нашла се на удару критика након што је пустила властито дезинфекционо средство за руке током пандемије вируса корона.

Прочитајте још: "Силовао нас је и дрогирао" ... Славног дизајнер оптужују за сексуално злостављање (ФОТО)

Током 2020. године средство за дезинфекцију руку постало је неопходно и за њих је била велика потражња, те су људи направили велике залихе овог производа како би се заштитили од вируса.

Најмлађа Кардашијанка је скоро избацила свој бренд средства за дезинфекцију под називом "Килие Скин", али њени фанови нису били одушевљени овим њеним потезом, него су искритиковали звезду како покушава да профитира на "рачун пандемије".

Прочитајте још: СТАРО СРПСКО: Јелисавета Орашанинин и Милош Теодосић открили име сина!

Кајли за ову ружичасту бочицу са средством за чишћење у спреју тврди да се брзо суши и да је направљена од 80% алкохола како би добро очистила руке, не остављајући их лепљивим и исушеним.

Коментари испод њеног твита, на коме је објављено да је "избацила" овај производ, нису уопште били позитивни, њени фанови нису уопште одушевљени ови њених потезом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.