· · Коментари: 0
БИЗАРНО

Како би упознали своје идоле, ови људи су спремни на све! Ево шта су све радили

Познате личности одувек заузимају посебна места у животима њихових обожавалаца

1619859920_tejlor-svift.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс

Сведоци смо разних ситуација, али дефинитивно постоје и фанатици који су спремни на све, како би им се само на тренутак приближили. Неке од светских звезда имала су та непријатна искуства.

Прочитајте још: Италијанима показала традицију: Овако се Јелисавета Орашанин припрема за УСКРС (ФОТО)

Џастин Бибер освојио је срца многих тинејџерки широм света, па нас зато и не чуди што је група девојака покушала да му приђе кријући се ни мање ни више него у контејнеру. Девојке су се надале да ће на тај начин успети неопажено да уђу у зграду у којој је Бибер наступао тако што ће неко увести контејнер унутра. Нажалост, у својој намери нису успеле.

Приликом Биберовог наступа у Великој Британији, обожаватељке су толико пута назвале рецепцију хотела у којем је одсео да је хотел на крају променио број телефона.

 

Тејлор Свифт је толико опчинила једног обожаваоца да је он без размишљања скочио у океан и покушао да доплива до њене куће на плажи у Роуд Ајленду. Полиција је зауставила младића пре него што је стигао до Тејлориног дела обале.

Након што је позната певачица Џеси Џеј сломила ногу, једна њена обожаватељка дошла је на идеју како да јој се приближи. Помислила је како би их заједнички проблем сигурно ујединио па је одлучила да намерно сломи ногу! Девојка је након жељеног прелома послала певачици поруку говорећи јој да је спремна да уради све како би била као она.

Прочитајте још: Славна водитељка и звезда ДНЕВНИКА запалила друштвене мреже украшеним ВАСКРШЊИМ ЈАЈИМА (ФОТО)

Један од најбизарнијих покушаја извео је обожавалац Тома Фелтона, звезде филмова о Харију Потеру. Када је Фелтон био у посети Америци док је још био малолетан, један старији обожавалац покушао је да га усвоји! Сакупио је све папире неопходне за усвајање и предао их младом Фелтону.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.