Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУИ

Како БОЈЕ У КУЋИ могу да утичу на РАСПОЛОЖЕЊЕ? Стручњаци дају објашњења

Зидови у боји у трену могу да освеже простор, али главни проблем је које боје одабрати и како их комбиновати.

1619789399_7f2172f4ecd82e71e11df81c31943311599cefe0.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Фенг шуи је стара кинеска вештина о складном животу и раду. Нуди нам теорије којима можемо утицати на квалитет нашег живота.

Боје су једно од најважнијих помагала, којима стручњаци за фенг шуи усмеравају енергију одређених подручја у стану. Ова древна техника темељи се на пет елемената – ватра, метал, земља, дрво, вода. Сваки елемент има своје боје које имају различити утицај на људе.

Прочитајте још: Фенг шуји уноси радост и током УСКРШЊИХ празника: Ево која ДЕКОРАЦИЈА доноси срећу и благостање

Утицај боја:

Зелена: смирује, подстиче стваралаштво, поспешује раст и регенерацију, представља наду.

Црвена: поспешује метаболизам, даје енергију, али може да узрокује и нервозу.

Жута: подстиче комуникацију, побуђује односе са околином, жута боја добро утиче на затворене људе јер их подстиче да се опусте.

Розе и љубичаста: смирује, опушта и симболише безусловну љубав.

Прочитајте још: Хаос у орману значи да сте се угојили, папири на столу да сте лењи, а пун гепек?

Смеђа: симболише постојаност, топлину и мирноћу.

Бела: симболише чистоћу и једноставност.

Плава: смирује и подстиче на размишљање и учење.

Црна: подстиче нас на размишљање, али и затвара.

Сива: боја која симболише племенитост.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas