· · Коментари: 0
савети

Како да бела обућа поново заблиста? Постоје 3 ОДЛИЧНА ТРИКА

Иако се комбинују уз све, треба их редовно чистити.

1617613953_shoes-2465908_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Беле старке или беле патике сви волимо јер су ванвременска комбинација која се може комбиновати уз апсолутно све. Међутим, због своје боје лако се прља и треба је редовно чистити. Мађутим, постоје три трика која ће вам олакшати муке:

Прочитајте још: Знате ли како се ПРАВИЛНО једе БЕЛИ ЛУК? У овоме је ТАЈНА!

Сода бикарбона и сирће

Измешајте једну кашику сирћета, једну кашике соде бикарбоне и једну кашику вруће воде. Добићете неку врсту пасте коју треба уз помоћ четкице треба да нанесете на патике. Лагано протљајте и оставите да смеса одстоји 3-4 минута под сунцем, а затим уклоните пасту.

Паста за зубе 

Добар трик за враћање старе беле боје патикама је и са пастом за зубе. Старом четкицом за зубе и пастом за зубе трљајте патике док поново не добију стару боју. Пустите да паста одстоји око 15 минута, а затим је оперите влажном крпом, пише "Бригхт Сиде".

Прочитајте још: Интегралне празне кифлице фантастичног укуса

Со и млеко

Треба само да помешате пола кашичице крупне соли и један литар млека...Патике намочите у ову смесу за избељивање и нека одстоје око три сата. Након тог времена можете их тљати четком како бисте уклонили све мрље које су тамо. Затим их добро исперите и оставите да се осуше на отвореном.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.