Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕЛИКСИР МЛАДОСТИ

Како да изгледате и до 10 година млађе: Поштујте ових 5 једноставних правила!

Ако сте се питали како неким женама полази за руком да изгледају тако младолико, ми имамо одговор.

1609514255_Depositphotos_183391694_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Свим младоликим женама једна ствар је заједничка. Оне се строго држе ових правила. Леп и негован изглед лица се може задржати и без одласка код пластичног хируруга, само поштујући ова једноставна правила. 

Прочитајте још: НИКАДА НЕ СТАВЉАЈТЕ МЛЕКО ЗА ТЕЛО НА ЛИЦЕ, а ево и због чега!

Што пре усвојите ове навике. Не само да ће вас подмладити него ће и повољно утицати на здравље:

1. Исправно буђење

Посветите себи мало времена ујутру, то ће вам помоћи да лакше прођете кроз напоран дан. Након што чујете аларм, искачете из кревета, кувате кафу, попијете је у неколико минута и изјурите из куће. Ако ваше јутро изгледа овако, ту правите велики грешку, јер ништа не утиче на старење као стрес.

Након буђења, најбоље би било да се протегнете, урадите неколико вежби и приуштите себи лагану масажу лица и главе. Масажа главе ће вам помоћи да се разбудите, активирате лимфни систем и побољшате расположење. На овај начин бићете спреме за дан пред вама.

Прочитајте још: Тренди фризуре 2021: ЧУПАВО, накострешено, КАЦИГА! (ФОТО)

2. Уносите довољно воде

Све младолике жене дан започињу великом чашом воде. Оне, такође у току дана попију најмање још 1,5 литара воде. Хидратација је кључна у одржавању доброг изгледа. Ако организму недостаје течности, први знаци се виде баш на лицу. Оно изгледа испијено, уморно, а јављају се и подочњаци.

Прочитајте још: Пахуља, лампион, јелкица и још украса на новогодишњим ноктима (ВИДЕО)

Фото: Депозит

3. Избор правих намирница

Све што поједемо и попијемо, одражава се на стање коже. Баш зато је врло важно правити прави избор када је храна у питању. Размислите о увођењу хељде у исхрану. Осим тога, довољан унос поврћа и намирница које обилују витамином А ће значајно утицати на леп изглед коже.

Прочитајте још: За дочек само ГЛАМУР: Ова боја хаљине је ХИТ сезоне, а стајаће вам савршено

4. Практикујте масажу лица

Масажом лица затежу се мишићи, а самим тим лице изгледа младолико. Доказано је да је масирање лица подстиче циркулацију, враћа еластичност и сјај кожи.

Прочитајте још: На раме, на колено: Унесите АСИМЕТРИЈУ у свој изглед

5. Витамин Ц игра кључну улогу 

Витамин Ц се бори против уморног тена, слободних радикала, ситмулише производњу колагена и умањује пигментне флеке, баш зато све младолике жене негу базирају на кремама управо са овим витамином.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas