Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
трикови

Како да коси ВИЗУЕЛНО дате ВОЛУМЕН?

Много девојака тежи за густом косом, а ми вам доносимо неколико трикова како да своју танку косу учините густом, макар на поглед.

1601039182_Depositphotos_25639845_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Бујна густа коса сан је сваке девојке. Ипак, чак и ако су вам праменови по природи танки и равни - ствар је поправљива! Користите наше савете за негу и стајлинг: они ц́е коси пружити жељени ефекат, као што то раде професионални мајстори у козметичким салонима.

Док перете косу

Не наносите балзам или маску на корен косе, иначе ћете их учинити тежим, а сви даљи кораци вам неће помоћи да добијете волумен. Производ распоредите по целој дужини косе, повлачећи се најмање 10 цм од темена.

Пребаците главу наопако

 Када користите фен за косу. Након што коса постане сува, промените режим врућег ваздуха на хладни: то ће вам помоћи да поправите волумен добијен у коренима.

Прочитајте још: Зашто имамо ПОДОЧЊАКЕ: Ово су главни узроци

Пре него што стилизујете косу

Користите посебан чешаљ са танким зупцима. Да бисте то учинили, разрадите потребан број праменова, крећући се лаганим кратким покретима према власишту. Не дирајте целу дужину косе, то морате учинити управо у корену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas