Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

Како да направите брзе ЈУТАРЊЕ ФРИЗУРЕ: Улепшајте себи дан

Не постоји ништа боље за добро расположење од могућности да се ујутру бар мало посветите себи, па да опуштено и лагано кренете у нови дан

1605271937_Depositphotos_157941138_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

И не постоји ништа што може покварити то расположење као јутарњи аларм.

Наравно, свака жена би волела да дан започне опуштајуће, уз дозу јутарњих вежби, затим лаганим пијуцкањем кафице и улепшавањем свог изгледа. Али то, на жалост, често није изводљиво. Живот једне савремене жене је напросто такав – често увече касно леже, па ујутру тешко устаје и граби сваки минут да себи приушти још мало сна. Зато после нема довољно времена да лагано започне дан, него од раног јутра креће у јурњаву са реалношћу. А о јутарњем прављењу фризуре, које је многим женама прави ужитак, ретко кад и да размишља.

Зато смо сигурни да ће вам неки трикови за брзе јутарње фризуре добро доћи. Ово су најбољи начини да потрошите „минимално времена, уз минимално труда“ за вашу лепу фризуру на почетку новог дана.

Прочитајте још: Нанесите РУМЕНИЛО као професионалац уз једноставне кораке

Брзо коврџање

Уколико волите да је ваша коса потпуно увијена или барем таласаста, а немате довољно времена за увијање косе,  онда је ово прави трик за вас. Убрзајте процес тако што ћете подићи косу у коњски реп који ћете да поделите на два дела. Потом узмите увијач или пеглу за косу, те увијте један па други део. На овај начин ћете добити лагане таласе, који супер изгледају, а за које не треба пуно времена.

Фото: Депосит

Шампон за суво прање косе

Сви знамо да је шампон за суво прање спасилачки производ за косу, али захтева времена да се фино утрља у теме тако да не остану бели трагови. Уместо да чекате јутро, препоручујемо да суви шампон нанесете увече, пре него што кренете на спавање. У суштини, теме се највише масти ноћу. На овај начин шампон ће упити вишак масноће док ви будете спавали, а ујутро ћете се пробудити са освеженом и оживљеном косом.

Фото: Депосит

Прочитајте још: ЈЕФТИНО И ПРИРОДНО: Одстрањивачи за шминку које можете направити у својој кухињи

На пола свезана коса

Имате моменте када вам коса не стоји добро пуштена, али ни кад је покупите у реп не изгледа пуно боље. Међутим, неуредан, на пола свезан реп је идеална фризура ових дана. Покупите горњи део косе, те га умотајте у пунђу. Ово посебно делује на коси другог или трећег дана након прања, када се она мало измасти, и помоћи ће да се коса боље држи и да има бољу текстуру.

Ниска пунђа с праменовима који уоквирују лице

Класичан и елегантан стил косе, уз само мрвицу напора, је ниска пунђа, савршена за она јутра у којима имате екстремно мало времена. Све што треба јесте да покупите косу у пунђу, при дну главе, а напред да оставите неколико праменова да бисте додали ноту нежности вашој фризури. Уколико желите, можете и да увијете праменове које сте оставили ван пунђе, након чега сте спремни да зграбите торбу и идете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas