· · Коментари: 0
САВЕТИ

Шеф краљичине кухиње открива РЕЦЕПТ за колач који се служи иза ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА

На посебан начин припрема ову посластицу

1592566096_Depositphotos_10149062_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Откривамо како да наравите праву енглеску чајанку.  Колач који се служи уз чувени енглески напитак припрема шеф кухиње краљевске породице. Веома је једноставно, а успећете ако пажљиво пратите следеће кораке.

Прочитајте још: Никада не бацајте кору поморанџе, јер уз помоћ ње можете решити МНОГЕ СТВАРИ

Састојци: 

225g путера или маргарина истопљеног на собној температури
225g шећера у праху
4 јаја 

Фил:

Џем, шлаг, свеже шумско воће или лимунов сок, 2 кашичице ванилин шећера, 225g брашна, млеко

Припрема:

1. Загрејте рерну на 180 степени

2. Ставите папир за печење на плех

3. Промешајте путер и шећер заједно у чинији

4. Разбијте јаја и додајте ванилин шећер

5. Додајте брашно и мало млека ако је потребно да бисте добили тесто

Прочитајте још: Барена ЈАЈА смо правили сто пута, али нисте знали да их можете спремити и БЕЗ КУВАЊА

6. Распоредите пажљиво тесто у плех

7. Пеците 20 или 25 минута док не кора не потамни

8. После печења оставите кору да одмори пет минута и оставите са стране да бисте је после пресекли по средини

9. Намажите коре џемом, шлагом, свежим шумским воћем или лимуновим соком и спојите их.

Прочитајте још: Сви је ИМАМО у кухињи: НАМИРНИЦА која ТОПИ МАСТИ и доводи до ВИТКОГ СТРУКА

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.