Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
савет

Како да поправите израсли ГЕЛ ЛАК на ноктима: Имамо сјајно решење

Ово је одлично решење за све оне који не знају добро да среде нокте, немају времена за често лакирање или оне који желе да увек имају уредне руке.

1606641439_Depositphotos_217794062_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Међутим, и поред тога што стављу гел лак, неке жене муче муку јер им нокти брзо расту, па све изгледа лепо прве две недеље, а онда се почне назирати природни нокат који је израстао.

Али, не брините, за све вас имамо један трик. Не морате одмах да заказујете нови третман у салону. Једним једноставним и јефтиним решењем, који је открила позната инфлуенсерка на друштвеним мрежама, можете учинити нокте лепим и “продужити им век” до следећег месечног маникира.

Прочитајте још: Огледало је одговорило: Свака друга жена мисли да је РУЖНА и не само то!

Наиме, Оливија Смоли редовно на свом Инстаграм профилу, који прати више од 170 хиљада људи, открива различите беаутy цаке. Једна од њих јесте – како да средите нокте који су порасли, а који имају на себи гел.

Ево шта да урадите:

– За почетак турпијом за нокте поравнајте крајеве како би се вратио првобитни облик.

– Затим узмите лак за нокте који има шљокице и нанесите га на израстак. Колико слојева ћете ставити је ваш избор, а најбоље је да ставите довољно да се поравна с остатком гела.

Прочитајте још: ЈЕДНОСТАВНЕ АКТИВНОСТИ које треба свака жена да приушти себи после напорног дана

– Слој шљокица неће покрити само природни нокат већ ће учврстити гел и спречити пуцање.

– Најбоље је да користите оне крупније шљокице или једноставо неке које вам се највише допадају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas