Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРИЗА СРЕДЊИХ ГОДИНА

Како да препознате КРИЗУ СРЕДЊИХ ГОДИНА код вашег мушкарца?

Сви се различито носимо са процесом старења, међутим неке реакције на то се изнова понављају, посебно код мушкараца који су ушли у средње године.

1619788128_guy-2617866_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

1) Купује скуп ауто

Иако нема ничег погрешног у томе кад човек жели да купи нови аутомобил, велико је питање да ли га може приуштити, а такође и разлог зашто то жели. Може бити да је провео време упоређујући свој живот са животом својих вршњака и можда осећа да није постигао толико и зато пати од осећаја мање вредности. Ако је то разлог што жели нову играчку, можда ће му требати помоћ.

Прочитајте још: Како је то живети са ЖЕНОМ? Мушкарци поделили своје ИСКРЕНО мишљење

2) Жели да купи викендицу 

Неки мушкарци воле статусне симболе и показивање пред својим пријатељима, а то се може погоршати током кризе средњих година, јер се може осећати као да мора да се докаже и покаже своју вредност онима око себе.

Уколико је почео да пије више него раније значи да покушава да потисне осећања.

Још нешто се дешава током мушке кризе средњих година. Неки мушкарци у овом тренутку свог живота имају тенденцију да залутају и имају афере. Ово је још један разлог зашто имате свако право да будете сумњичави ако је почео опсесивно да тражи нову кућу или викендицу, посебно ако о томе није ни разговарао са вама.

3) Више пије

Ако ваш мушкарац пије више него некада, ово је дефинитивно звоно за узбуну и требало би да погледате начине на које му можете помоћи да смањи пре него што ствари заиста измакну контроли. Помозите му тако што ћете предложити да обоје попијете пиће и сложите се да одређеним данима не би требало да пијете. Увек је много лакше када имате подршку некога другог.

Прочитајте још: 40 ствари које морате знати о сексу до 40. године

Можда пиће користи како би прикрио своја права осећања, често то може бити излаз који му омогућава да не размишља о стварима које га муче. Најважније је да разговарате о томе. Ако одбије вашу помоћ, мораћете да затражите помоћ стручњака.

Улазак у средње године не мора аутоматски да резултира кризом средњих година, али важно је да препознате знакове на време, уколико их има.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas