· · Коментари: 0
могуће је

Како да се једноставним вежбама РЕШИТЕ ПОДБРАДКА ( ВИДЕО)

Наиме, на лицу се налази око 56 мишића.

1605261938_Depositphotos_169961188_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Они нам пружају невероватне могућности иако многе од њих не користимо често. Чак ни многи “фитнесс зависници” не знају да уз помоћ вежби могу да се реше подбратка. Овим путем, осим што ћете изгледати другачије смањиће и накупљену масноћу на врату.

Вежбе за подбрадак састоје се из неколико лаганих покрета уз које ће, ако се раде редовно, он нестати.

Прочитајте још: Сагорите калорије без одласка у теретану: Тренирајте уз помоћ вијаче (ВИДЕО)

У наставку погледајте вежбе и сваку поновите пет до седам пута. Између сваке вежбе опустите мишиће лица.

Вежбе за подбрадак:

– Прво загрејте мишиће лица па тек онда крените да вежбате. Између сваке вежбе опустите мишиће како је објашњено у видеу.
– Отворите уста и савијајте доњу усну ка унутра па затворите уста.
– Нагните главу уназад и понашајте се као да љубите плафон.
– Исплазите језик као у видеу и врхом покушавајте да додирнете нос.
– Наслоните браду на шаке и гурајте на доле пет секунди.

Прочитајте још: Идеје за ВЕЖБАЊЕ на отвореном: Искористите све могућности

– Окрените главу на страну и избаците доњу вилицу као у видеу и држите неколико секунди. Окрените главу на другу страну и урадите исто то

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.