Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
добра енергија

Како да уредите ДОМ према ФЕНГ ШУИ учењу са ПРЕДМЕТИМА које СВИ ИМАМО У КУЋИ

Стварање доброг Фенг шуи окружења у кући, могуће је помоћу бројних предмета који служе за уређење дома.

1603184283_Depositphotos_37777211_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Искористите моћ предмета које можда већ имате у свом дому, а у којима лежи позитивна енергија и чека да буде отркивена. Од огледала, до биљака, преко свећа па све до уметничких дела - пред вама је мали водич за употребу најпопуларнијих предмета за уређење дома према Фенг Шуију.

Огледала

Мудра употреба огледала може учинити чуда у било ком простору. Савремени дом обилује огледалима у свим просторијама, од купатила, преко предсобља па све до спаваће собе. Међутим, постоје Фенг Шуи правила како да огледала дају свој максимум и створе позитивне вибрације у простору.

Прочитајте још: Због ових разлога кућа ИЗГЛЕДА НЕУРЕДНО: Мање је више и у овом случају

Поред чињенице да огледала уносе више светлости у простор и чине га визуелно пространијим, она доносе и снажно присуство воденог Фенг Шуи елемента. Огледала су најефикаснија за поставку у области истока, југоистока и севера у вашем дому. Треба избегавати огледало у јужном делу куће. Такође огледало директно окренуто ка улазним вратима, ни мало није добра солуција.

Свеће

Свеће су популарна идеја за уређење модерног дома. Можете их пронаћи у различитим облицима, бојама и држати као самостојеће или у одговарајућим посудама. Одабир свећа од соје или пчелињег воска је добар начин одржања енергије у простору. Овакве свеће доносе простору склад, срећу и неопходно здравље укућанима.

Свеће су ватрени елеменат према Фенг Шуи учењу. Мале свеће могу се поставити било где у животном простору, док већи примерци у ватерним бојама попут црвене, ружичасте, љубичасте и наранџасте треба да буду на југу, југозападу и севороистоку. Центар вашег дома, може такође имати велику корист од присуства свећа. Пар малих природних свећа у спаваћој соби представља одличан Фенг Шуи.

Биљке у спаваћој соби према Фенг Шуи учењу нису пожељне.
Foto: Deposit

Прочитајте још: Савети за ЧУВАЊЕ БИЉАКА током ЗИМСКИХ месеци

Биљке

Присуство биљака, односно њихова живахност, уноси радост и виталност у један дом. Тренд украшавања простора великим биљкама ствара осећај страхопоштовања и разиграности у дому. Биљке су дрвени елемент по Фенг Шуи методи и оне су везане за склад, здравље и раст, док су такође одличан потез за украшавање источне, југоисточне и јужне области вашег дома.

Најбоље је избегавати поставку биљака на северу, југозападу и у центру дома. Биљке у спаваћој соби према Фенг Шуи учењу нису пожељне, осим у случају јако великих соба, при чему су биљке далеко од кревета.

Уметност

Апстрактно уметничко дело, у јарким црвеним и љубичастим бојама створиће одличан Фенг Шуи у јужном делу ваше дневне собе. Исто тако енергично дело може створити пустош у кући ако се истакне на источном зиду.

Прочитајте још: Након овога ћете се осећати као да СПАВАТЕ НА ОБЛАКУ! Постељина мекана као ПАМУК (ВИДЕО)

Никад немојте бирати уметничка дела за поставку у свом дому, која на вас имају негативан утицај или вас растужују. Суптилна енергија коју уметност шаље доприноси квалитету енергије у дому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas