Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Како да уштедите? Французи дају 4 савета којих се СТРОГО треба придржавати

Они знају разумно да троше.

1616067255_money-2696228_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Французи су познати по штедњи и правилној расподели новца. Они воле леп и лагодан живот, путовања и изласке, али такође, знају разумно да распореде новац тако да им никад ништа не фали.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Ово су правила за писање назива улица

Ево како им полази за руком да штеде, а да њихов квалитет живота не трпи:

1. Возе јефтинија кола

Чињеница је да су Французи љубитељи лепих аутомобила, али већина њих се одлучује за оне економске класе или јавни превоз. Последњих година бицикли и електрични скутери постају све популарнији и верује се да ће постати основно превозно средство у будућности.

2. Једу готову храну 

Француска кухиња се сматра једном од најукуснијих на свету, али у исто време, Французи су прилично једноставни када су свакодневни оброци у питању. То не значи да користе производе ниског квалитета, али им није страно да купе "готово јело" или наруче пицу.

Прочитајте још: Невероватан снимак: Девојчица клавир свира у сну! (ВИДЕО)

3. Купују квалитетне ствари и дуго их користе. Они не јуре за трендовима по сваку цену 

Французима престиж ништа не значи, они бирају да буду практични. Они купују квалитетне ствари које могу дуго да користе. Воде се мишљу да је боље дати једном мало више новца, него куповати јефтиније комаде које ће често морати да мењају. То правило важи за све, од технике до гардеробе. Неверовато је колико  новца може да се уштеди на овај начин.

Прочитајте још: Придржавајте се правила "30 посто нових информација" и избегните непријатну тишину

4. Уживају у обилажењу продавница половне робе 

Становници Француске воле овакве радње, јер тамо могу да по ниским ценама да купе квалитетне комаде. Њихове куће су у већини случајева декорисане предметима које су пронашлу у винтиџ продавницама. Такође, своје ставри које више не користе, не бацају, већ их продају у истим овим радњама. Када се сведу рачуни на крају године, количина новца која се уштеди на овај начин је изненађујућа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas