· · Коментари: 0
шминка

Како да ваше ОБРВЕ изгледају савршено? На ове ТРИ ствари ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ

У времену ношења маски, које је обележило већи део текуће године, акценат је на погледу.

1601370148_Depositphotos_227202782_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Када су лепо дефинисане и густе, обрве и те како доприносе симетрији лица и истичу очи. Као што претпостављате на основу наслова, данас смо одлучили да потражимо савете стручњака, који ће вам помоћи да жељени изглед постигнете у кућним условима. Реч је о триковима за које се надамо да ће вам служити, те вас позивамо да пажљиво читате редове који следе.

Најбољи облик

За почетак, важно је знати који облик обрва најбоље пристаје вашем лицу. А када то решите, само исцртавање је прилично једноставно. За почетак, узмите оловку и поставите је тако да буде у равни са унутрашњим углом ноздрве, а затим је лагано подигните до нивоа обрве. Ту треба да буде њен почетак, а ако послушате овај савет, нос ћете учинити ужим. Затим, поставите оловку усправно, тако да буде усмерена од спољашњег угла носа до средишњег дела зенице. Управо у том делу треба да буде лук, који ће најбоље истаћи очи. За крај, оловку за обрве положите од спољашности носа ка спољашњем углу ока и подигните, како бисте одредили где треба да се заврши.

Прочитајте још: Олакшајте себи: Немојте ПРЕТЕРАНО ЧЕСТО прати косу!

Стил

У несесеру увек имајте оловку која садржи восак, и допуњена је чешљићем. Разлог је једноставан – он ће вам олакшати да обрве усмерите нагоре. Након тог корака, употребите оловку и попуните све празнине тако што ћете сами одредити интензитет. Тање оловке омогућавају боље исцртавање, а уколико желите да постигнете смео ефекат, искористите и растресити пудер.

Прочитајте још: Овај корак је ПРЕ наношења ПУДЕРА веома ВАЖАН, а све жене га углавном прескачу

Коректор

Иако га можда до сада нисте корстили на овај начин, коректор је незаменљив савезник и у одржавању обрва. Њиме можете прикрити израсле длачице до одласка код козметичара, али и евентуалне погрешне потезе. За најбољи ефекат, нанесите мало коректора изнад и испод лучног дела обрве. Једноставно, зар не?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.