Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како до трајне заштите од графита и жврљотина?

Промо.

1615456917_hr_graffitishield_beeld2-20x13.jpg
Фото: промо
Oglas

Најједноставнија заштита од вандализма за васе зидове се налази надохват руке. Рома цомпанy у свом асортиману има врхунске анти-графитне премазе коорпорације Руст Олеум, који се лако наносе и поред заштите од графита нуде и хидрофобну и заштиту од УВ зидова у екстеријеру као и заштиту од хемикалија, разређивача.

Фото: промо

Први у понуди је трајни систем анти-графитне заштитт - ГРАФФИТИСХИЕЛД ™ ХИДРО. Овај премаз на воденој бази може се нанети четком , ваљком или аирлесс уређајем на све чисте и суве површине израђене од минералних супстанци, укључујући бетон, циглу и природни камен. Премаз је сув на додир већ након сат времена по наношењу. 

Фото: промо

У случају да дође до вандализма, графити се лако уклањају са заштићене површине помоћу Рустолеум Граффити Схиелд Цлеанер-а или уређаја за прање под притиском. Када се графити једном уклоне са овако заштићене површине премаз омогућава још много нових циклуса чишћења.

Потрошачима је на располагању и полу-трајни систем анти-графитне заштите зидова ГРАФФТИСХИЕЛД™ WАX. Овај премаз РУСТ-ОЛЕУМ користи чисти природни восак као основу за овај сyстем, тако да се скида заједно са графитима сваки пут када се очисти. Чисти се врућом водом издуваном цревом високог притиска, а заштитни слој се мора поново нанети након сваког чишћења. 

Фото: промо

Наношење је једноставно, четком, ваљком или аирлесс уређајем, а површина је прозирна, скоро невидљива, сатенског сјаја и што је најважније отпорна на графите.

За висе информација позовите Рома цомпанy на телефон 0652224078 или на маил Слободан.коковиц@рома.рс

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas