Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
умор

Како ефикасно ПРИКРИТИ ПОДОЧЊАКЕ: Постоји више решења

Трудите се да спавате 8 сати, здраво се храните – и поново се будите са тамним колутовима испод очију?

1607774529_Depositphotos_13941322_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Са тим проблемом се редовно сусреће много жена јер умор и стрес често остављају видљив траг на лицу. Тамни колутови су последње што желите да видите кад се погледате у огледалу, а ево како их можете прикрити и подочњаке учинити мање приметним.

Проблем је најлакше решити здравим сном, али ако немате могућности за то, придржавајте се једноставних беаутy правила која ће вам дати свеж и одморан изглед.

Прочитајте још: Ако ОВО будете радиле сваког јутра, мушкарци ће ПОЛУДЕТИ ЗА ВАМА!

Пијте више воде

Хидратација је изузетно битна за блистав и свеж изглед коже. Њу ћете најбоље постићи повећањем дневног уноса воде и намирницама богатима омега-3 масним киселинама, попут орашастих плодова и рибе. Хидратантне креме и серуми допринеће жељеном резултату, али не могу заменити улогу воде и здравих намирница.

Избегавајте тамне сенке

Тамне сенке никако нису добар избор ако имате изражене подочњаке. Решење је бела оловка за очи уз светлу нијансу сенке, која ће неутралисати тамну боју подочњака.

Прочитајте још: Посебна нега УСАНА током зиме: Шта да радите када су испуцале?

Изаберите коректор розикастог подтона

Кремаст и хидратантан коректор у топлој нијанси брескве најбоље ће сакрити подочњаке и дати свежину вашем лицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas