Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВИ ХОРОСКОП

Како хороскопски знаци РАСКИДАЈУ: Шкорпија не прашта, Рибе не можете разочарати, а ОВАЈ знак ће вас ИЗНЕНАДИТИ (ВИДЕО)

Проверите како реагује сваки хороскопски знак када је остављен, а како када оставља.

1617188274_4eb2291f2e5021e3c2f6bca71dbaa8d2f598c645.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Холлywоод Пипелине
Oglas

Ован- вас никада неће завлачити. Како је у свему транспарентан тако је и у показивњу емоција. Исто тако јасно и прецизно рећи ће да не жели да буде са вама.

Транспарентно ће вам набројати разлоге како, зашто и због чега. Вемо често ће бити хладан и груб и то уме пуно да заболи, али брем као што је наведено знаћете на чему сте. Ован је страствен знак и када приметите да се хлади то вам је први сигнал да нешто није у реду.

Бик- није знак који тек тако раскида. Као што не воли велике промене исто тако тешко отпушта љубавне партнере из свог живота. Како је по природи тром и без пуно реакција , тешко да ће те моћи да приметите да нешто није у реду. Можда вам сигнал буде разговор... Када Бика питате шта није ок он ће све рећи али ће лоптицу да пребаци на вашу страну. Све што каже ваша је грешка. Никада одлуку о прекиду љубавне везе не доноси преко ноћи. Уме пуни да трпи и да даје другу шсансу. Међутим када донесе одлуку то је одлука од које не одступа.

Рак тугује, а девица анализира...

Близанац- је знак комуникације. Први јасан показатељ да се охладио или се можда заљубио у другу особу је комуникација. Више неће препричавати шта му се десило у току дана, почеће још више да заборавља битне датуме.

Када га конкретно питате разлог његове промене он ће то схватити као напад и тада ће се посвађати.

Али опет неће имати снаге да вам у лице каже да се веза прекида већ ће вас својим понашањем натерати да се наљутите и ви од њега одете.

Рак- је знак који се јако везује за партнера. Он уме да раскине и то није проблем .Али и после раскида он у својој галави, мислима још дуго остаје са партнером. Он се везује за ситнице, заједничке пријатеље, тренутке среће и тада наступа његова лична провера себе, емоција и одлука и често ће покушати да се врати партнеру да ту везу обнови.

Лав- има јаке емоције, али када једном изгуби поверење он тада доноси одлуку да се веза прекида. Увек али увек ће дати другу шансу .

Тада морате да се припремите и психички и физички да му то стално показујете. Морате да му улијете поверење да је он опет главни и да сте ту за њега заувек.

Мора да се осети као господар. Све то што показујете мора бити јако, фронтално и искрено! Једино када нема помоћи је ако се Лав заљубио у другу особу. Једноставно се окреће и иде.

Девица- ће све анализирати. Кроз ту њену детаљну анализу она доноси одлуке. Када је донела одлуку неће се окренути и отићи. Тражиће од вас разговор и решиће ста јој смета. Тада је најбоље да узмете папир и оловку и да све лепо запишете. Ако не поправите ствари она ће се на ваше "шта сада није у реду?" само кисело насмејати и отићи једном и заувек.

Вага- је прекид везе поготово дуге јако велики и болан проблем. Оне су свесне да емоција нема а можда су већ и нашле новог пртнера али сам моменат комуникације тј прекида везе за њих је велики проблем. Биле би најсрећније када би неко други то могао да обави уместо њих. Често због њиховог старха од прекида испада да они завлаче партнера. Тада партнер зна да буде груб али не схвата колико је и сама Вага повређена.

Шкорпија- када прекида везу значи да је преварена или сте је ујели за срце. Она то не прашта. Без икакве сумње она ће вас оставити тако да останете затечени , изненађени и наравно неће пропустити прилику да вас уједе за срце. Можда и нема баш реалне доказе али њена интуиција толико јака да ће је увек послушати. Патиће али ви ти нећете видети. Веома брзо проналази новог партнера.

Стрелац- и када пекине везу покушаће да остане са вама у пријатељском односу. Овако стање Стрелцу није страно. Тешко доноси одлуку да напусти партнера. Када је донесе он одлази али опет остаје у контакту,јер је тај партнер у неком моменту био део његовог живота и њему није логично да само нестане. Зато остаје у пријатељском правом искреном односу.

Јарац- је традиционалиста. Као такав јако тешко прекида везу. И ако он сам види да је веза мртва да нема напредовања он је пре у стању да чак и превари партнера али да остане у вези. Све могуће ресурсе ће исцрпети и тек тада тужан и уморан од свега напушта партнера.

Водолија- напушта када је издана и када у вама више не види пријатеља. То је њој много битно. Како по природи није причалица она вам у себи даје прво жуте и онда коначни црвени картон. Тада одлази и није са вама чак ни пријатељ, њој је то основа свега. Могуће ја да вас неће ни поздравити ако вас негде сретне.

Рибе- своју везу гледају кроз своје розе наочаре. Јако је тешко разочарати Рибу. Чак и када се то деси она ће се жртвовати за партнера и неће желети да реално сагледа везу. Међутим када једном пукне њен ружичасти свет она тихо али заувек напушта свог партнера.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas