· · Коментари: 0
решење

Како се користи СУВИ ШАМПОН? Прва помоћ када немате довољно времена

Производ за који многе жене нису сигурне и заобилазе у широком луку, неке су га можда и испробале па нису биле задовољне, а треће су заговорнице и редовно користе шампон за суво прање у својој бјути рутини.

1610962766_Depositphotos_202854232_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Упакован је у бочицу налик лаку за косу, али уместо прозирног и лепљивог лака, из ње се распрши нешто налик разређеном пудеру.

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

Како исправно користити шампон у спреју?

За добре резултате, важно је распршити га с удаљености од отприлике 15 центиметара. Уместо да прскате велику количину шампона одједном, саветује се да се коса подели и да спреј пртискате помало - захватајући део по део косе. Од корена према врху.

Ако вам је коса масна само при корену и на шишкама, нанесите шампон само на те делове.

За још бољи ефекат, стручњаци саветују да једном руком помакнете косу док са другом шприцате суви шампон, како би се његови састојци што боље распоредили по власима. На крају можете очешљати косу четком или чешљем како би уклонили вишак према врху косе.

Фото: Депосит

Суви шампон у пудеру

Ова врста сувог шампона препоручује се за врло густу, као и врло масну косу. Овај производ је много више концентрован, боље исушује и упија масноћу.

Прочитајте још: Мислите да је НЕМОГУЋЕ? Варате се! Ево како да успешно сакријете ПАР КИЛОГРАМА ВИШКА

Он се, за разлику од оног у спреју, наноси директно на корен, крените одмах на оним деловима где је коса најмаснија. Остатак је најбоље отрести руком након што окренете главу према доле, можете и овде користити хладан ваздух из фена.

Ако желите да се ваша коса изгледа бујније, нанесите производ од средине према врховима како би добили на волумену.

Како још користити суви шампон?

Ако имате танку косу, без волумена, нанесите мало сувог шампона на теме, како би се решили осећаја да вам је коса залепљена уз главу и како бисте је подигли у корену.

Они који имају шишке знају да се оне измасте пре остатка косе, ако немате времена да их оперете - или целу косу - можете искористити суви шампон и нанети га парцијално само на тај део.

Прочитајте још: Оне могу све! Шта мислите, ко обави 42 ЗАДАТКА током дана?

Суви шампон може вам послужити као трик за стилизовање фризуре, без коришћења лака за косу. Суви шампон одличан је за поправак локни или било какве подигнуте фризуре, а наносите га пре стилизовање косе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.