Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Како се облаче хороскопски знаци: Овна ћете препознати по црвеном капуту, а краљица стила је ОВАЈ знак

Како се који хороскопски знак облачи и како их препознати по гардероби?

1615978390_depomantil.png
Oglas

Ован

Предводник је у свему. Његова боја је црвена. Воли гардеробу која је једноставна за одржавање. Он нема времена да лицкање, дотеривање и пеглање. Њега ћете најчешће видети у фармеркама и кошуљи. Воли једноставне практичне ствари које истичу његову фигуру али без пуно детаља.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Бик

Удобност је оно што карактерише његову одећу. Воли смирене неупадљиве земљане тонове али од квалитетног материјала. Жене воле да истичу струк. Обожава детаље којима употпуњава гардеробу.

Бик воли удобну, сведену гардеробу мирних тонова. Детаљима употпуњава изглед.

Ован или Бик? Фото: Депозит

Близанци

Пре свега да је квалитетно и удобно и младалачки. Видећете их у разним стиловима, али оно у чему се они осећају одлично је елегантно-спортска гардероба. Пошто стално негде зује и јуре она мора да буде удобна да их неограничава.

Прочитајте још: Натална карта упозорава коме треба ОДБИТИ КУМСТВО: Астролог Сузана Бан упозорава

Једини знак који је увек дотеран у кући - Рак.

Рак

Код Рака је све емоција па тако и иднос према гардероби. Уме да се веже за одређени комад гардеробе. Оно у чему се он најлепше осећа је кућна гардероба! Посвећен је дому бира да буде савршено одевен у њему. Можда један од знакова који је најлепше обучен у кући.

Прочитајте још: Натална карта упозорава коме треба ОДБИТИ КУМСТВО: Астролог Сузана Бан упозорава

Лав

Све мора да буде савшено, скупо и модерно. Воли моду и увек ћете на њему видети скупе одевне предмете и детаље. Скуп сат, добар комад накида. Воли сваки стил да облачи у зависности од ситуације. Првак је луксуза и када уђе у просторију свакако је примећен.

Само луксузно и скупо за Лава, а све савршено за Девицу...

Девица

Препознајете је на километар по савшено испегланој гардероби и по мирису омекшивача. Увек ће се пре одлучити за "чист" мирис него за парфем. Воли склад и не воли много да експериментише. Има опробане комбинације које јој савршено стоје и увек ће ту комбинацију да обуче за неки догађај.

Вага се игра са модом, обожава моду!

Вага

Ако неко уме да се игра са модом, онда то Вага зна. Стилу облачења поклања доста времена јер уме да "упакује" старо са новим, елегантно са рок стилом,једноставно оно што нико не би укомплетирао Вага то уради савшено. Велики је естета и свесна је тога.Заљубљен је у моду.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Шкорпија

Она ће избором одеће показати како се осећа тј своја осећања. Код ње доминира секси стил и уме да га изнесе на најбољи начин. Никада вулгарно, а опет изазовно увек на граници да вам заголица машту.

Секси стил има Шкорпија, а Стрелац увек спреман за промену плана!

Стрелац

Како га не држи место у увек је спреман за изненадна путовања или промене плана тако је и гардероба прилагођена разним ситуацијама. Може свечано за пријем у палату, може спортски за јахање коња али никада да га гардероба ограничава. Пошто има вретенасте мишиће све што обуче му савршено стоји.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Дефинитивно Водолија Фото: ЕПА

Јарац

Само практично и сврсисходно. Ако је киша ту је кабаница и гумене чизме. Једноставно овај знак се не расипа новцем за гардеробу али када одвоји новац купује најскупље али само ако је баш неопходно. Све на њему је беспрекорно, уредно и сведено и воли да испуњава форму.

Јарац купује само практичну гардеробу, а Водолија експериментише до крајњих граница.

Водолија

Све што помисли он обуче. Пошто воли да помера границе и руши предрасуде тако се понаша и у моди. Све што не можете да замислите он ће обући. Али никада неће личити на пајаца већ он то савршено изнесе и свему даје лични печат. Он тмуран дан обоји веселом гардеробом. Савршено!

Прочитајте још: Слатки КРОМПИР је добар за срце, а одличан за НОВЧАНИК

Рибе

Воле уникатне ствари. Њихов стајлинг је увек употпуњен неким уникатним предметом: брош, шешир или марама. То је упечатљиво. Краљице су да изнесу најромантичнију лепршаву хаљину. Воле да оставе утисак, али не као Лав већ да оставе утисак мистичности. Што оне и јесу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas