Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фризура

Како се прави ОБРНУТА ПЛЕТЕНИЦА? Савршено решење за летње дане (ВИДЕО)

Обрнута плетеница је идеална фризура за високе температуре које су пред нама.

1628691606_Depositphotos_46613051_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Плетенице су дуго део моде и стилозавања косе. Једноставан су начин да покупите косу, склоните је са лица, а да не везујете реп који је оштећује и може да изазове главобоље.

Постоји више врста плетеница, неке су веома једноставне док је за друге потребно да одвојимо мало више времена и савладамо их.

Шетња, посао, школа, излазак, плетеница одговара свим приликама. Током сезоне дугх летњих хаљина и лепршаве гардеробе учиниће вас додатно стилизованим.

Унаставку ћемо вам објаснити како да направите наопаку плетеницу:

Први корак

Пребаците косу преко главе и добро је очешљајте тако да вам четка или чешаљ нигде не запињу. Почните да плетете француску плетеницу од почетка врата.

Прочитајте још: БОЛ У ГЛАВИ, ПРОРЕЂЕНА КОСА: КОЊСКИ РЕП може бити и те како штетан ако га везујете на ОВАЈ НАЧИН

Други корак

Плетеницу завршите на потиљку или ниже/више и завежите је са остатком косе.

Трећи корак

Можете оставити реп, а можете направити неку врсту пунђе, било да желите углађену или разбарушену. Остатак косе који вам вири закачите укосницама.

Четврти корак

Уколико је потребно, додајте још укосница, а затим целу косу попрскајте лаком како би се фризура додатно ојачала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas