Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Како старе хороскопски знаци: Ован је као вино, лав ради на себи, а нећете веровати ко постаје ФАТАЛАН за супротни пол

Ови знакови су као вино, кроз време постају све лепши и привлачнији!

1620132938_Depositphotos_35251523_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Рибе

У младости су повучене и живе у свом свету. Како време пролази имају више самопуздања и почињу да зраче другом енергијом, што их чини неодољиве за супротни пол. Њихове замишљене, и на неки начин тужне очи, постају праве мале варнице!

У младости повучене, у старости занимљиве!

Пошто су склоне уметности доста путују и упознају се са другим културама и сво то знање преносе кроз причу на друге људе.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Ован

У младости је доста неодмерен и као да иде главом кроз зид. Зреле године му доносе стабилност и тада повлачи ручну и јако прецизно зна када и због чега реагује. И даље задржава ону ватру у очима! Мудри су, али им остаје заувек дечија радозналост. Када сазреју постају одмеренији, не реагују на прву лопту, штеде енергију и нико их више не може повредити!

Што старији Ован је неодољивији! Девица је као млада крута, а као искусна пуна смаопоуздања.

Девица

У младости је доста повучена, држи се научених паравила и некако делује круто. Када скупи сва искуства и добро их посложи у своје фолдере, постаје оличење паметног и одмереног човека који зрачи самопуздањем и лепотом ума. Постаје сигурна у себе и помало се игра са умовима људи.

Прочитајте још: Невероватна тврдња АСТРОЛОГА: Судбина може да се ПРОМЕНИ! Како? Одговор лежи у 12. пољу наталног хороскопа

Лав

Увек ради на себи! Поготово у малдости. Поклањају пaжњу свом унутрашњем и спољашњем бићу. Од ране младости користе скупу и квалитетну козметику и када се сретну са својом генерацијом после дуго времена увек је иста констатација: "па ти не стариш"! Такође и њихово образовање и каријера је на завидном нивоу. Свесни су себе и то јасно и без срама наглашавају!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas