Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРВИ ЗНАЦИ

Како знамо да СТАРИМО? Ово су показатељи

Резултати интернет анкете.

1605961457_Depositphotos_53622675_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Артритис се појављује у четрдесетима, претерано знојење код жена у менопаузи у педесетим годинама...

Научници су путем анкете, у којој је учествовало више од две хиљаде људи установили како се симптоми мигрене у просеку почињу појављивати у 24., болови у леђима у 33., а седе власи у 39. години живота.

Наиме, научници су формирали временску линију с назначеним раздобљима у којима је највећа могућност да се болује од мигрене, артритиса, али и да се добију седе власи.

Прочитајте још: Да ли сте пробали ОКЛАГИЈАЊЕ лица? Кажу да зауставља старење!

Како пише британски лист Даилy Маил, према подацима анкете, артритис се појављује у четрдесетима, а претерано знојење појављује се код жена у менопаузи у педесетим годинама.

Две трећине испитаника старијих од 30 година, рекли су како с временом почињу да осећају да њихово здравље временом бива нарушено.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Рано ПОЈАВЉИВАЊЕ БОРА: Неочекивани разлози за то

Више од половине испитаника сматра како хладно време утиче на здравствене проблеме у другој и трећој фази живота, али и велика већина њих признало је да имају лоше навике као што су конзумирање цигарета.

Истраживањем је утврђено како нередовна и неправилна исхрана, недовољно вежбање, неиспаваност и претерана конзумација алкохола и цигарета у великој мери неповољно утиче на здравље и отвара могућност већем броју обољења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas