· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Какве животиње иду уз хороскопске знаке: Ретривер је за Бика, а сфинкс мацу узима ОВАЈ знак

Нису сви хороскопски знаци добри власници паса, а мачке воле посебни знаци.

1617283052_pexels.jpeg
Фото: Пексел

Ован

Овнови су енергичан знак, вечити предводници које на држи место. Ако би по темпераменту бирали кућног љубимца уз њих свакако иде пас. Али не било који већ неки који је пун енергије, снаге и који воли да зуји и кога не држи место. Идеална раса пса за Овнове би био Бигл. Средње величине, мишићав, весео енергичан. Овну би био иделан пратилац кроз живот.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Бик

Он је по својој природи умерен карактер који обожава животиње. Пошто Бикови воле двориште, кућу и пространство идеалан пас за њих би био златни Ретривер. Пaс који воли људе, децу што је Биковима јако битно. Пса који се уклапа у идеалну срећну породицу са кућом, окућницом и децом.

Бикови обожавају псе, а идеалан за њих је...

Близанци

Пошто су прваци у комуникацији сходно њиховом карактеру иделан кућни љубимац за њих је папагај-Ара. Прави љубимац , не захтева пуно обавеза, слуша и што је најбитније уме да прича. Како Близанци стално нешто тртљају овај папагај би свакако уживао са њима. Они причају он слуша, временом проговара ма идеална комбинација.

Ако неко има папагаја - то је Близанац.

Фото: Пиксабеј

Рак

Посвећени кући, дому, породици. У овај савршени дом се уклапа мала крзнена животиња. Која мора бити лепа као што је чинчила, хрчак. Мали су не захтевају време у смислу шетње , приче. Већ су мале умиљате крзнене животиње које су једноставно ту присутне а Рак има времена за свој дом.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Лав

Краљ животиња тј велика мачка. Код Лавова све мора бити велико, луксузно, скупо, упечатљиво. Избор би свакако пао на мачку али не било коју! То мора бити маца са прелепим крзном као што је Сибирска шумска мачка. Велика, скупа и независна.

Лав највише ужива уз сибирску мачку!

Девица

Прецизна, чиста, уредна. Како су маце једне од најћистијих животиња избор пада на њу. Али пошто се мачке лињају а то Девицама смета онда би избор пао на Сфинкс маце које су необичне и немају длаку. Идеалан кућни љубимац за Девицу.

Фото: Пиксабеј

Вага

Највећи естета и дипломата зодијака. Њихов избор би био маца али Руска плава мачка. Грациозна и јако лепа. Може да дође у обзир и пас а раса би била Немачка дога. Велики , грациозни леп пас. Свакако би били примећени.

Руска плава мачка је за Ваге, а Шкорпије игуана

Шкорпија

Би бирала мистичну животињу каква је и она сама. То може да буде нека егзотична животиња попут змије а долази у обзир и игуана. То мора да буде животња каој на неки свој начин оставља без даха!

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Стрелац

Велики авантуриста кога не држи место. Воле да се упуштају у спонтана путовања тако да је најбољи избор животиња која не захтева константну пажњу и бригу као што су рибице или корњаче. Ако желе озбиљног пријатеља а то негде и осликава Стрелаца она избор може да буде пас. Раса, врста, изглед није битна.

Јарац воли сијамке, а Водолија шета мешанца

Јарац

По природи су одговорни, независни и каријеристи. Доста времена проводе на послу тако да пас није избор за њих. Мачка је иделана и то тајландска мачка коју још зову "месечев дијамант".

Водолија

Вечити предводник у рушењу табуа. Увек необични по свом изгледу или по карактеру. Не воле да робују правилима и за њих би идеалан кућни љубимац био пас који је мешанац и кога су спасили са улице.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

Рибе

Нежне особе којима је потребна љубав и пажња. Избор може да буде било која крзнена животиња која је мекана и и нежна. Мачке су исто прави избор. Како Рибама командују емоције и емпатичне су оне би могле да усвоје обичну мацу са улице.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.