Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Какви су у љубави хороскопски знаци: Ево које су ПАКЛЕНЕ комбинације!

Са којим знаком не би требало да улазите у везу?

1614255902_par2.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Неки знакови се јако привлаче, међутим, постоје и они са којима никада не би тербало да се упуштате у везу!

Прочитајте још: Млад Месец вечерас доноси нови ПОЧЕТАК: Оно што данас "посејете" промениће вам живот!

Ован

За вас је најбоље да избегавате Јарчеве. Како сте предводник и пионир ваша енергија је јака и не волите правила. Поготово ако их други доносе што је за Јарца природно стање. Јарац функционише по правилима има свој ред рад и дисциплину. Ригидан је и ваша својеглава енергија то једноставно не може да трпи. Сукоби између вас су извесни. Ви се не осећате ни емотивно ни енергетски. Једноставно ова два знака се не виде.

Ован и Јарац је сукоб, фрустрација. Бик и Водолија су хармонија првих пет минута!

Бик

Никако са Водолијом! Између вас постоји физичка привлачност, али у реалном животу ви никако не функционишете. Бик воли дом, традицију и сву своју енергију ту даје. Водолија руши предрасуде и табуе. Она једноставно не воли да робује правилима што један Бик никако не може да прихвати. Бик стоји са обе ноге на земљи док Водолија је нестална. Њено доношење одлука је у тренутку док ће Бик више пута да размисли па ће тек одна донети коначну одлуку.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Шкорпија полуди од љубоморе, а Близанци...

 

Близанци

Никако са Шкорпијом. Близанци су отворени и друштвени, воле флерт и помало су нестали. Шкорпија је дубок стрствени знак и пре него што се упусти у везу тражи јаку потврду, на неки начин сигурност. То од ветропирног и несталног Близанца никада неће добити. Он није љубоморан док Шкорпија јесте. Привлачност између вас постоји али не на дуге стазе. Близанац ће побећи од љубоморне Шкорпије (у овом случају њена љубомора је оправдана).

Близанци и Шкорпија су два различита света Фото: Депозит

Рак

Рак не треба ни да се окрене за Стрелцем.

Никако са Стрелцем. Стрелац не може да разуме потребе једног Рака. Стрелац је слободоуман знак кога не држи место. Рак тражи некога с ким може да "свије гнездо". Везан је за дом и породицу док Стрелца привлаче даљине и путовања. Он нема дом , тамо где се затекне то назива домом. Могу се слагати по искрености и чистим емоцијама али их опет показују на различити начин. Рак се повалчи у себе, тражи загљај топлу реч.Стрелац то даје али на директан и сурово искрен начин што може да повреди Рака.

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

Риба је једина у стању да Лава убије у појам!

Лав

Никако са Рибама. Рибе су симбол склада, љубави и сањарења. Њихова нежна и романтична природа ће привући доминантног Лава. Уживаће у страсти, изласцима, али када се у Рибама пробуди њихова "тешка и мрачна страна" када уђу у своје дубине, депресије када почну да да буду превртљиве и несталне Лав се истог тренутка окреће и одлази. Такав ментални склоп лоше утиче на његову психу која је оптимистична увек окренута сунцу и радости.

Девица

Никако са Вагом. Девица је прагматична, дисциплинована, њене мисли су прецизно посложене. Она ће од Ваге да тражи све то наведено. Тада Вага има утисак као да је неко притиска да уђе у шаблон. Њима је за све потребно време, оне просто морају да извагају. Ту је главни проблем-однос према времену. Вага га има на претек док Девица сматра да је време "ограничено". Склад у емоцијама постоји као и сексуална привлачност, али нема подршку времена.

Девица и Вага су рецепт за ужас и сигуран суноврат сексуалне енергије!

Вага

Никако са Девицом. Вага је дипомата и један од најшармантнијих знакова зодијака она љубав/зивот гледа понекад кроз "ружичасте наочаре". Код ње нема устаљеног начина показивања емоција и љубави. У тренутку онако лепршава она даје себе. Док Девица воли и кроз емоције и љубав ред, рад и дисциплину. Једноставно ,нацин на који се Вага даје то збуњује Девицу. Чим се критички постави Вага губи сексулану жељу.

Прочитајте још: ДРЕКАВЦИ и санђаме у ЛАПОВУ: Стигао је гласник кнеза ЛАЗАРА и невеста је постала УТВАРА

Шкорпија

Никако са Раком. По начину на који дају љубав ова два знака се сексулано јако привлаче.Такође, имају сличан став према дому, љубави, деци. Међутим, оштра, јака и сексуална Шкорпија уме да уплаши Рака. Она брутално показује своје нагоне. То је превише за Рака и тада се он повлачи у свој "оклоп" и Шкорпија до њега не може да дође.

Рак је досадан Шкорпији која отворено показује сексуалне намере и тражи све и одмах.

Стрелац

Никако са Биком. Стрелац је велики оптимиста и увек је у потрази на неким зеленијим брежуљком. У тренутку доноси одлуке, отворен је за нове ствари у животу, за нове људе. Бик је земљани знак који је везан за своје корене, док их Стрелац "нема". У почетној фази љубавног односа они се привлаче јер ће Бика привући опуштеност Стрелца. Али, када дође до озбиљних животних питања тада ова два знака улазе у јак вербални сукоб и њихова љубав престаје.

Када се венчају Стрелац и Бик нека одмах припреме папире за развод...

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Јарац

Никако са Рибама. Јарац има одмереност и пружа сигурност што ће Рибу свакако привући. Она воли да има чврст ослонац у животу. Проблем настане када Риба покзе своју несталну страну, када постане превртљива једноставно је не можете ухватити ни за главу ни за реп. То Јарца фрустира и улива му несигурност.

Лав ужасава Водолију, а Јарац је констерниран понашањем Рибе. А, Риба и Ован - немогућа мисија!

Водолија

Никако са Лавом. Када су у питању изласци, забава и концерти ова два знака уживају у међусобном друштву. Они се допуњују. Умеју да се прате. Тамо где настаје проблем је однос према животу. Однос Лава према скупим ставрима је нешто што једна хуманитарна Водолија никада неће разумети. Његово трошење новца на луксуз Водолија види као бахато и себично понашање. Тај стил живота она сматра језивим. Такође Лав никада не може да разуме Водолију како је могла да да већу суму новца у хуманитарне сврхе.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Рибе

Никако са Овном. У почетку је одушевљена његовом јачином и ставом. Одговара јој што је предводник. Пажња којом је обасипа за њу је чиста мелодија. Али када Риба покуша да мало "приземни" Овна и да спутава његову енергију тада настаје сукоб измењу њих. Ован ће јако и импулсивно да одреагује, Риба се повлачи у свој свет, тада се ова два знака разилазе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas