Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лице

Каквој КОЖИ одговарају УЉАНИ ПРОИЗВОДИ за чишћење, а каквој ВОДЕНИ? У овоме је разлика

Увођење методе двоструког чишћења лица, која нам долази из Кореје, додатно је закомпликовао одабир средства које ћемо користити.

1597747579_face-2936245_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Сада поједини дерматолози сматрају да је кожу неопходно темељно очистити користећи два производа, и то на бази уља и воде. Ипак, потребно је одабрати одговарајуће, и то водећи рачуна о типу коже.

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Производи на уљаној бази препоручују се особама са осетљивом, сувом кожом. Они помажу у отклањању сувишних масних трагова са лица, јер због сличног састава међусобно реагују и остављају кожу нахрањеном и меком. За разлику од њих, средства на воденој бази делују супротно, па су бољи за даме са масном кожом.

Фото: Депосит
Уколико желите оба производа онда прво користите уљано, а онда водено средство!

Када помислимо на други споменути тип производа, углавном је прва асоцијација пена, која укљања прљавштине са површинских слојева коже. Честице које се растварају у води, као што су прашина и загађеност која допире путем ваздуха, могу се лако овим путем очистити са лица, као и масноће које кожа производи, па су водена средства бољи избор за особе које имају проблем са акнама.

Прочитајте још: ДОМАЋЕ МАСКЕ које ће ОШТЕЋЕНОЈ КОСИ помоћи да врати ЗДРАВ И ЛЕП ИЗГЛЕД

Уколико желите да примените оба, водите се правилом да прво нанесете уљано, а затим водено средство. Прво ће уклонити вишак масноћа за лица и очистити акне, остатке шминке или креме за сунчање, те ће друго моћи боље да продре у кожу и обави своју улогу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas