· · Коментари: 0
СТИЛ ПРИНЦЕЗЕ

Као Дајана: Кејт Мидлтон заблистала на црвеном тепиху у миди хаљини из 70-их година (ФОТО)

Војвоткиња од Кембриџа распаметила стајлингом

1607874793_kejt.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Тхе Роyал Фамилy Цханнел

Кејт Мидлтон, заједно са принцем Вилијамом и децом, појавила се на премијери представе Паладијуму на Вест Енду.

Прочитајте још: Славна дива има 75, а изгледа сјајно: Тврди да све дугује састојку који сви имамо у кухињи!

Принцеза се појавила у тамноплавој хаљини са белим принтом, инспирисана стилом 70-их, имала је дугачке рукаве и дуге манжете. 

Зарезана је у струку, а њену ситну конституцију наглашавали су велики волани на раменима. Обула је већ познате Прадине штикле. Хаљина са принтом коју је носила је креација Алесандре Рич, а њена цена је око 1.500 фунти. Ова одевна комбинације је инспирисана стилом 70-их и 80-их година, због чега су многи констатовали да веома подсећа на стил принцезе Дајане.

Лејди Ди, често је носила хаљине са воланима и принтом, као што је у то време било модерно. Сличне хаљине које је носила Дијана, укључују хаљину од плавог сомота са белим чипкастим обрубом око врата. Хаљину је носила 1981. године, такође на премијери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.